onsdag 8 februari 2017

Fakta sedan 1974.

Invandrare är överrepresenterade bland brottsmisstänkta och har så varit sedan 1974.
Då får jag ta och tacka kriminologen för hans del i debatten. Jag öppnade artikeln i tron att han skulle vara negativ till polis Springare i Örebro men nu påstår han att det polisen säger, är onödigt då alla vetat detta sedan 1974.
Vad i hela friden har människor i riksdagen för utbildning då?
svt.se

Om kunskaperna om kopplingarna mellan invandrare och brottsmisstankar har funnits i 42 år, varför i hela friden lät de öppna gränserna för den invandring vi nu ser konsekvenserna av i Sverige?
Uppenbarligen har många redan vetat att det var ett problem men på grund av den storhet Sverigedemokraterna fått de sista åren har de inte kunnat hålla med av ren princip.
Principskälen var viktigare än landet.

I över fyrtio år har statistiken sett likadan ut. Lika länge har vi vetat att det är ett problem.
Istället för att göra en ordentlig grund så att de människor som flyr hit ska få det bra med en gång, har de styrande istället satt upp tillfälliga skjul.
Under dessa årtionden lärde sig de styrande ingenting.
Hade de gjort det hade de nämligen inte släppt in en enda person här innan alla system skulle fungera så att människor slapp sitta i mögliga hus med ohyra och under ett par år hoppas på ett jakande besked om att få stanna. Det borde fått ta max två veckor innan de skulle fått veta om de fick stanna i Sverige eller inte. Hela systemet är ett skämt då det bygger på någon märklig godhetsfaktor istället för fakta och grunder.

Den som kommer till ett nytt land behöver:
Omedelbar hjälp med ett boende där de ska kunna få bo bra.
Barnen ska börja skolan omedelbart och hinner de gå där ett tag ska de sedan inte få skickas mellan asylboenden då det går emot allt vad konventionen säger om barnets bästa.
Arbete eller skola med höga krav från dag ett.
Vi är inte ett slappt folk som tror att allt är för givet för vi har det som vi har det på grund av bristen på krig, demokrati och idogt arbete.
Dessa människor måste förstå det.
Ge dem ett lån så de får en start och låt dem sedan få betala tillbaka.
Placera inte ihop människor som hatar varandra.
Låt dem veta att minsta lilla brottstanke så får de inte stanna i vårt land längre.

Jerzy Sarnecki klarar inte att tolka den första delen av polisens inlägg där han säger att allt i Sverige håller på att haverera. Det tolkar jag som, tillsammans med resten av inlägget, att landets pengar går till annat än vad det ska till. Hans arbete exempelvis.

Varenda polis i Sverige borde få en eloge för sitt arbete.
Där också Springare för att han efter 42 år är den som öppet berättar för oss vanliga dödliga hur verkligheten ser ut. Inte det minsta felvisande enligt mig.

Hyckleriet och beskyddandet måste få ett slut.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/kriminologen-det-har-har-vi-vetat-sedan-1974