tisdag 28 november 2017

6,89%

Nu bryr vi oss inte om lagarna. Det är ju valår!
Socialdemokraterna tillsammans med miljöpartiet och hyllningar från centerpartiet tänker nu ändra lagarna för vissa personer och ge dem chansen att kanske få stanna i Sverige trots att de inte anses vara berättigade till det.
svt.se

Människor som har ljugit om sin ålder, gömt sig, fuskat i vårt system.
De ska få en chans till.
Har regeringen ens sett vad som händer med rohingerna?
Men nej.
Istället för att bry sig om några barn, som verkligen är barn, i ett land långt bort så låtsashjälper vi dem som tagit sig hit. Solidariskt till max.

Regeringen och centerpartiet tycker nu att de som vill ska få stanna för att läsa in gymnasiet.
Varför i hela friden då när de redan var så utbildade när de kom hit?
De så kallade barnen, som hade en så kallad utbildning, ska få lära sig svenska och plugga in ett svenskt gymnasieprogram. Vad ska de med det när de sedan återvänder till sitt hemland?
Om vi skulle göra någonting så skulle vi ge dem en snabbutbildning i ett praktiskt yrke som de sedan kan använda i sitt hemland.
Någonting som verkligen fungerar.
Att komma till Afghanistan och säga "Hej, jag kan svenska och har gått samhällsprogrammet." kommer inte ge dem någonting.

I kölvattnet av sådana här dumma beslut kommer inget gott.
Regeringen visar tydligt att de regler som finns bara gäller några och det är för mig idiotiskt.
Vi skulle varit betydligt tuffare istället.
Har vi sagt att de ska återvända så ska de det.
Jag hjälper gladeligen till för de barn som lider i världen men inte för några som påstår sig vara väldigt duktiga, som ljuger om sin ålder och sin bakgrund och som sedan vägrar följa svensk lag för att de anser att den är fel.

Alla de som röstade fram denna regering och som dessutom låter dem sitta kvar, betala ni då för jag vill hellre att mina skattepengar ska gå till saker som hjälper fler.
Antingen våra svenska barn och ungdomar eller exempelvis de barn som hotas av trafficking i Burma, som svälter ihjäl i Jemen eller som gifts bort i diverse stenåldersländer.
Regeringen väljer att lägga åtskilliga miljoner för allt återupptagande och överklagande i rätten och som grädde på moset ska de få en helt fantastisk svensk gymnasieutbildning.

Miljöpartiet med sina 6,89% i riksdagsvalet 2014 har mer inflytande än något annat parti och det är totalt skrämmande. Samma människor som skriker hysteriskt över demokratin väljer att fiffla bort den när den gynnar dem själv.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/paula-bieler-sd-det-ar-en-forlust-for-sverige