onsdag 18 mars 2015

Lagen ska vara lika för alla.

Eu-migranterna ska gå under samma lagar som alla andra i Sverige.
Vad är det för konstigt med det?

Eu-migranterna, eller tiggarna i allmänt tal, sätter upp "bostäder" lite varstans i Sverige. När man ser dem kan man inte tänka tanken att det faktiskt bor någon under presenningarna och allt bråte som finns i en samlad grupp. På radion hörde jag för några månader sedan en intervju med några av dessa människor som undrade varför de inte "bara" kunde få lite mark att bo på.
Faktumet att det blir en sanitär olägenhet runt dessa bostäder förstår de inte.
De har ingen förståelse för att människor har åsikter om att de gör sina behov i närheten.

Ponera att lilla jag bestämde mig för att flytta till Stockholm.
En lägenhet har jag inte råd med så istället släpar jag med mig en presenning, letar upp några lastpallar och sätter sedan upp detta i den park som ligger centralt och bra. Det blir kallt så jag tänder en brasa med lite skräp jag hittar och dagen efter binder jag fast allting i ett träd för att ingen annan ska ta det för mig. Innan jag går gör jag mina behov i en buske för en toalett har jag inte tillgång till. Hur många dagar hade det tagit innan jag blev bortkörd?
Innan jag blev flyttad på?
Min gissning är att det skulle gå väldigt fort.
Ingen hade accepterat att jag tog mig rättigheter som jag inte hade för i Sverige fungerar det så.
Jag får inte skräpa ner som jag vill.
svt.se
Jag får inte övernatta hur många nätter jag vill var som helst.
Jag får inte elda vad jag vill, när och hur jag vill.
Varför i hela världen skulle vi då acceptera att en utvald grupp människor ska göra detta?

Mest märkligt i det hela är egentligen att de som anser sig vara miljöns förespråkare anser detta ok. Inte ett ljud har hörts från Romson eller Fridolin om den nedskräpning och de samhällsresurser som krävs på grund av dessa människors beteende.

Jag läste någonstans att detta var ett storstadsproblem. Jo, deras boplatser är kanske det i dagsläget men om jag tänker på hur många tiggare det finns i min lilla kommun kan vi bara vänta på en bosättning.

Jag tycker det är bra att Kristdemokraterna tar tag i rodret och styr upp det hela. Det enda jag kan önska är att övriga allianspartier följer efter.

För mig spelar det ingen roll vem man är eller varifrån man kommer. Det rimmar dock väldigt illa att någon kan få rätt stora böter för att ha eldat skräp på sin egen tomt när vi plötsligt ska se genom fingrarna med någon annan som gör det, och då dessutom på någon annans mark. Många är de som talar om att vi inte får säga "vi och dem" och grunden för det påståendet måste vara att vi alla är lika mycket värde och att ingen skillnad ska göras. Då förväntar jag mig att skillnaderna inte ska vara på något håll.
Lagen ska vara lika för alla. Punkt.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/statsvetare-kd-s-nya-linje-ett-satt-att-varva-sd-sympatisorer