tisdag 31 mars 2015

Bryt Decemberöverenskommelsen!

Vår tids största politiska hyckleri är enligt mig DÖ, Decemberöverenskommelsen. De som över huvud taget trodde på den från början.. suck. Ja, ärligt, vad trodde ni?
Att Socialdemokraterna och de andra i denna röra skulle stå för sina löften?
Tänk att man kan sälja sin själ för makt, för precis så ser jag på det.

Jag är Moderat sedan tonåren. Moderat.
Inte Socialdemokrat och absolut inte Miljöpartist.
Vänstern hade jag aldrig förlitat mig på.
Trots det, trots allt de står för beslutades det att vi skulle lägga oss platt för dem och tro mig, jag hade aldrig gått med på det. Jag är född envis och med ett löjligt bra minne på vissa saker.
Oavsett hur man vänder eller vrider på det, hade jag aldrig sålt min själ för att få makt.
Jag tänker inte gå över några lik för den dag jag ska gå vidare, är det min karma som ska granskas och inte alla andras. Om jag så skulle stått ensam hade jag inte valt denna, för demokratin, hemska överenskommelse.

Granska den lite så finns det en enda anledning till att den kom upp och det heter Sverigedemokraterna. Ett parti vars framgångar förskräckt hela Sveriges Stockholmscentrerade tyckarelit. De tillsammans med alla mednickare ute i landet bestämde omgående att alla som röstat på dem hade något fel och oavsett vad de i framtiden skulle säga kommer detta dömas ut.
expressen.se
Vad gör Vänstern i regeringsställning?

För oss dödliga dönickar här på landet var det ingen nyhet att Sverigedemokraterna blev starkare och att deras opinionssiffror stigit sedan valet. Inget konstigt alls för de som har lyssnat på väljarna.
Min sammanfattning av hela DÖ är att makten är viktigare än demokratin.

ROTavdraget ska inskränkas, RUTavdraget halveras, skatt ska läggas på diesel och bensin, arbetsgivaravgifterna för unga höjs och de lägger extra skatt på mina barns sparkonton.
Detta ska vi bara acceptera?
Vi ska lägga oss platt och förstå att detta är priset av överenskommelsen?

Företrädare har uttryckt att ett parti med den människosyn som Sverigedemokraterna har, ska hållas utanför allt vad insyn är. Min enda tanke då är egentligen; Vilket människosyn har då du som företrädare? Som anser att du vet bättre än väljarna?
Vad hände med alla människors lika värde? Gäller det bara några?

Jag skiljer på sak och person. Jag lägger inga värderingar i människor som de själv inte har gjort uttryck för. Jag har läst alla partiprogram och anser det totalt skrämmande att mitt parti, indirekt, utan problem ställer sig bakom Vänster. Att media helt tappade bort Fis totalt verklighetsfrånvända manifest. Om de kommit med, vilka tror att vi hade behandlat dem på samma sätt?
Jag blir rädd när jag ser hur stort inflytande Researchgruppen har på media. Hur stort inflytande media har på människor och sedan hur lätt medlemmar i olika partier faller för densamma. Media lär oss att göra skillnad så att det passar dem och akta sig den som säger emot för då kommer skvallerpressen.

Nej, Decemberöverenskommelsen är absolut inget för mig för jag tror på demokratin.
Jag röstade på Moderaterna och inte den sörja som nu "bestämmer".
Uppropet har mitt stöd!

http://www.svt.se/nyheter/m-uppror-mot-overenskommelse
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/krav-inom-alliansen-riv-upp-overenskommelsen