fredag 20 mars 2015

Vänsteraktivisters rätt att hänga ut de som säger emot.

DU finns registrerad av militanta vänsteraktivister om du någon gång har skrivit eller tyckt något som inte passar in i deras lilla bild av hur världen ska fungera och se ut.

Det är längesedan jag blev så glad av att läsa en text!
LÄS DEN!
Så många gånger jag har kritiserat Researchgruppen, Aschberg, skräptidningarna som kallas för kvällstidningar. Så många gånger jag skrivit att de tillhör vänsterextremister. Att ingen vettig tidning i världen skulle ta med något som de står bakom.
Så många gånger jag tagit upp att "interasistmen.." och så många andra sidor bygger på människor som inte har något vettigt att säga då de gömmer sig bakom en vägg.
Så många gånger jag uttryckt att det är en katastrof att denna så kallade researchgrupp fått den makt de har fått när det så uppenbart finns kopplingar till vänsterextremism där.

Ola Sandstig!
Du är en hjälte och du om någon kan kalla sig för journalist.
Du om någon visar vad journalism innebär.
dagensmedia.se
Nederst finns en länk till texten han har skrivit, en länk till alla källor han har använt och en länk där han berättar om hoten han har fått utstå för att han hänger ut dessa vänstermänniskor som anser att hat är ok så länge det sker på deras villkor.

Texten som publicerades igår i Dagens Samhälle visar tydligt på alla de mycket märkliga kopplingar som finns mellan de som finns bakom Researchgruppen. Hur tydligt våldsbejakande de är och hur farliga de faktiskt är då de har registrerat åsikter i Sverige. Det är olagligt och de hackar sig in och tar uppgifterna men ändå kan Datorinspektionen inte komma åt dem då de på något sätt blivit helgonförklarade och anses vara ett medie och då kvällstidningarna så flitigt anlitar dem.
Vad hade hänt om de istället hade anlitat ett medie som uppenbart hade kopplingar i högerextrema kretsar, hade det varit ok?

Jag har åtskilliga gånger tagit upp hur viktigt det är att skilja på sak och person, att det inte är samma sak. Jag skrev senast förra veckan om hur konstigt det har blivit i Sverige när det är ok att hänga ut vilken vanlig Svensson som helst i tidningarna, som har haft åsikter om något, men samtidigt skyddar vi den dömde pedofilen. Som Sandstig skriver, vad har vi att vänta oss?
Det åsiktsregister som Researchgruppen har kan användas i många år och till nästa val är det fullt möjligt för dem att hacka valresultatet och se vem som röstade på vad.
Vill du bli uthängd?
Är du perfekt?
För perfekt måste du vara. Du kan aldrig ha gjort en miss i hela ditt liv för du kommer att hängas ut såvida det inte är inom vänstern du kommer bli aktiv. Då är du nämligen skyddad.
I mina ögon är det väldigt farligt och helt obegripligt att denna grupp har blivit så glorifierad när de så uppenbart tillhör den autonoma vänstern.

Dessa människor, som har gjort allt i sin makt för att få Sandstig omyndigförklarad, som har gjort allt för att försöka koppla honom till högerextremism för att få en anledning till att hänga ut och hata honom. De tål inte den behandling de själv utsätter människor för!
De tål inte att bli granskade.
De tål bara att granska alla andra.

LÄS: http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461
http://olasandstig.se/kallorna-till-reportaget-om-researchgruppen/#more-17
http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/tidskrifter/article3894519.ece