fredag 5 juni 2015

Jag är svensk - jag är blondin.

Mångkulturellt centrum. En organisation med statsbidrag då de ska se till alla människor och deras lika värde. Igen: ALLA människors lika värde. Allas.
Den sista undersökning, som inte var så stor men gjord av Ipsos, gjordes 2011 och resultatet blev siffrorna nedan på frågan vilken tro de tillhörde:
Cirka 49% icke troende men 67% medlemmar i svenska kyrkan.
35% kristna, 2% buddhister, 1% muslimer. 8% ville inte svara.

Hur i hela världen kan så mycket energi då läggas på islam?
Jo, MKC menar att den sista tidens uppmärksamhet kring IS förstör för muslimer i Sverige. Enligt enkäten finns det dubbelt så många som tror på buddhismen som islam. Varför lyfts inte det fram?

Varenda bild i deras kampanj är riktad mot islam och muslimer. Varför finns det inga "Jag är svensk. Jag är buddhist." med?
Eller efter allt hat som riktats mot judar de sista ÅREN: "Jag är svensk. Jag är jude."
Nej ok, buddhister har inga organiserade grupper som mördar, torterar och våldtar, utan bara grupper med en fruktansvärt hemsk kvinnosyn som våldtar. Hinduer återfinns också här. Varför uppmärksammas inte det?
Eller detta är ett sätt från staten att försvara den gräddfil dessa stackars, utsatta IS-krigare ska ha när de kommer tillbaka till Sverige för att vila upp sig innan de ska ner och mörda fler?

Det finns muslimer som tycker att de ställs till svars för vad andra gör. Det är upp till den personen att känna så då för jag är uppväxt med att var och en får skämmas för sig. Jag är ingen försvarare av alla kvinnor, alla 32-åringar, flerbarnsföräldrar, moderater eller blondiner. Det är upp till varje person och jag väljer att inte ta detta till mig.
Allt är nämligen hur man väljer att se det.

Jag ser inte att muslimer väljer att försvara IS. Jag ser dock att det hela tiden ska förminskas. Jag anklagar inte alla muslimer för att tillhöra IS, verkligen inte, och det på samma sätt som jag inte anklagar alla blondiner för att vara korkade.
Hur jag än letar på nätet kan jag dock inte hitta några artiklar om buddhistiska självmordsbombare, hinduer som halshugger oliktänkande, judar som slaktar kristna. Jag kan fortsätta länge.
Antalet artiklar med IS-män, som i islams namn mördar, våldtar och torterar, de är desto fler.
De är hur många som helst.

"Vi verkar för ett samhälle där mångfalden reflekteras i den nationella självbilden och där migration är en självklar del i det svenska kulturarvet." //Mångkulturellt Centrum, MKC
 
Deras kampanj visar tydligt att mångfalden i Sverige består av människor med islam som tro trots att de enligt den sista undersökning jag har hittat inte ens är den näst största tron i Sverige. Alla andra trosuppfattningar har de helt skippat.
Och detta går allas våra skattepengar till. Helt fantastiskt.
Ge dessa pengar till migrationsverket eller allra helst UNHCR så de gör nytta istället.
 http://mkcentrum.se/2015/05/islamofobi29maj/
http://web.archive.org/web/20130117013643/http://www.fgi-tbff.org/sites/default/files/elfinder/FGIImages/Research/fromresearchtopolicy/ipsos_mori_briefing_pack.pdf (Ipsos undersökning)