torsdag 18 juni 2015

Rasism?

Utrikesfödda människor röstar i allt större grad på Sverigedemokraterna.
Är dessa personer då rasister?

De kanske helt enkelt måste kategoriseras under en egen spalt; människor som inte förstår bättre? Deras IQ kanske är något lägre? Men oj, då kanske just du är rasist som tänker så för det rör sig fortfarande om en person som inte är född i Sverige, alltså en invandrare.

Media har gladeligen basunerat ut att de flesta som röstar på detta parti är lite lätt efter. De förstår egentligen inte vad de gör, de är lättmanipulerade och de kommer förhoppningsvis vakna en dag. Hur blir det då om det är invandrare som röstar på dem?
De personerna kan omöjligt kallas för rasister så det måste uppenbarligen vara något annat som är fel på dem, men passa er då.

Det finns en anledning till att detta var relativt tyst i media för vad ska media tycka om detta?
Hur ska de vrida siffrorna för att få trovärdighet?
svt.se
Decemberöverenskommelsen har verkligen visat sig fungera. Sverigedemokraterna är det parti som går framåt mest och då är det förmodligen en försköning av siffrorna då människor inte öppet vågar berätta att de tänker rösta på dem. Risken finns ju att vänsterfolket kommer och hänger ut dig med bild och bostadsadress. Risken finns att det parti du röstar på helt plötsligt är något allmänheten ska veta. Jag hade inte heller erkänt om jag röstade på dem, inte med det drev och det hat de ständigt utsätts för även om det verkar ha lugnat sig lite.

I artikeln berättar mannen, som själv är invandrare, att visst ska vi hjälpa människor som flyr men först ska de som finns här få hjälp. Är detta då rasism? Finns det något fel i att göra allt i rätt ordning?

Att först ta hit människor, för att sedan diskutera bostadsbristen är i min värld väldigt fel. Det mest logiska bör vara att först bygga bostäderna för att sedan se hur många de blev, och därefter anpassa antalet som kommer efter hur många som humant kan få plats här. Om man tycker att människor bara ska komma hit för att sedan sitta rakt upp och ner i våra skogar och vänta på en bättre framtid, då tycker jag att man är inhuman.

Om nu ingen vill att Sverigedemokraterna ska bli större, bryt DÖ och se till att ta upp de frågor människor vill ha svar på och inte vad några i PK-eliten anser vara rätt.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-okar-hos-utrikesfodda