tisdag 16 augusti 2016

En upptakt till katastrofen.

Sex med barn? Självklart, bara de är med på det.
Med en lagstiftning som godkänner sex med barn kan det bara bli fler och i ett land där detta redan har eskalerat sedan några år kan det bara rusa utåt.

Turkiet har nu godkänt en lagändring som säger att det är ok att ha sex med ett barn om barnet vill. Detta land som hade ambitioner om att bli en del av EU tappar fotfästet i en takt som är totalt skrämmande för varje sunt tänkande människa.
Ett barn är ett barn och lagen ska skydda dem då de inte vet sitt eget bästa.
sydsvenskan.se

Som jag ser det, med tanke på det religiösa tänk som börjat styra mer och mer i landet, är detta ett bra sätt att införa en islamisk stat som sätter religionen före rättstänket. Om det nu ska vara ok att ha sex med barn i Turkiet blir det inte bara pedofilernas drömresemål utan även paradiset på jorden för de äldre män som gifter sig med barn. Barnet vill ju.
Det är i mina ögon ett första steg för att införa månggifte, polygami, och sedan backa landets tänk ett par hundra år bakåt i tiden. Kvinnor har redan uttryckt sin glädje över att få bära slöja och täcka sig.

Turkiet är i mina ögon på väg in i dåtiden med återinförandet av slöjan, mannens ställning i samhället samt barnets ickebefinnande. Alla ska vara till för mannens bästa och hans vilja ska stå över allt.

I ett land som Sverige, där allt annat än total jämlikhet är målet, är ett land som Turkiet skräcken. Landet som backar tiden och ingen människa som anser att jämställdhet och yttrandefrihet är viktigt kan åka dit. Att som turist lägga sina pengar här är ett hyckleri mot allt vad västvärlden står för.

Sex med barn är pedofili. Det borde vara en självklarhet för alla.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/turkiet-slopar-aldersgrans-for-sex