fredag 12 april 2019

Congratulations!

Karlskrona står som en av vinnarna i det stora lotteriet.
De är nämligen utpekade att som en av 41 kommuner få ta emot IS-återvändare.
Grattis!
sr.se

Vuxna människor som har gjort fruktansvärt dåliga val ska nu skickas till Karlskrona.
Människor som mördat andra, sympatiserat med mördare och varit en del i Kalifatet ska nu fritt få komma till olika platser i Sverige.

Staffanstorp gör enligt mig helt rätt.
Vägra ta emot dem.
Barnen ska vi hjälpa och se till att de får det bra men dessa människor kan stanna i det de en gång valde framför det trygga liv de kunde fått.

Jag tror på att alla människor ska få en andra chans men någonstans så måste man förstå att ett agerande har konsekvenser. Som en vuxen person så måste man stå för det man har gjort och jag tycker det är hemskt att dessa människor ska få gå fria i vårt samhälle.
Det kan vara fruktansvärda människor som har begått hemska brott och människor som bor runt dem vet ingenting. De har inte ens ställts inför rätta.

Jag tror på lagen men lagen är fel när människor som begår brott på andra ställen inte ställs inför rätta. Ingen i Sverige hade fått bete sig så här i landet för att sedan bara kunna flytta någon annanstans.

Jag hoppas att varenda kommun i Sverige gör som Staffanstorp.
Förbjud IS-terroristerna från att komma tillbaka innan de kan bevisa att de är bra. Att de är människor som står upp för det vi i Sverige gör.
Det spelar ingen roll om det är en eller tio som kommer.
Vi måste stå upp för alla de människor som gör rätt för sig och sluta mjäka med dem som inte klarar av att leva i vårt samhälle och istället väljer terrorism.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sapos-lista-har-ar-41-kommuner-som-kan-tvingas-hantera-is-atervandare
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=7196686