onsdag 26 augusti 2015

Dags att sluta arbeta.

Regeringen gör nu allt för att ingen längre ska arbeta!
A-kassan ska höjas och nu ska även bensinpriset upp på nya höjder!
Fantastiskt!

Tror dessa människor att alla andra är inkompetenta?
Varför i hela världen ska någon arbeta när det inte längre går plus i slutändan?
Tänk att du h
svt.se
ar fyra mil enkel resa till ditt arbeta och har fyra veckors semester om året.
Du bor dessutom inte i innerstan så det finns ingen kollektivtrafik som fungerar, du arbetar kanske skift. Förstår inte de ledande i Sverige att det blir svårt att motivera någon till detta?
Du ska alltså köpa en bil som ständigt tappar i värde, betala för den med skatt och försäkringar, köra till arbetet för att jobba. Inte nog med det är du ifrån de personer du vill umgås med och träffa.
Då de tänkt höja taket genererar detta plötsligt ett tänk som visar att för en mindre peng, kanske ingen alls, kan du spendera väldigt mycket mer tid med din familj samtidigt som du inte förlorar någonting på det. Jobbmotivation?

Jag älskar mitt arbete och är evigt tacksam över att ha fått jobb i byns skola. Vi behöver inte längre den ene bilen så det försvinner väldigt mycket utgifter för annars hade det inte varit någon mening för mig att jobba. Vi hade tjänat mer på att jag hade gått hemma än att jag hade fått köra. Problemet är dock att alla inte har det så bra som vi i det avseendet. De flesta måste ta sig till sitt jobb och motivera för dem varför de ska lägga ännu mer pengar att ta sig dit!

Skolkunskaperna i matte må ha sjunkit i Sverige men den matematiken är det få som inte kan räkna ut.

http://1www.svt.se/nyheter/inrikes/bensinskatten-hojs-mer-an-aviserat