tisdag 11 augusti 2015

Inget rasistbrott men hat är det.

En machete och eld. Ingen kan påstå att det inte är genomtänkt för har man detta med sig, då är man ute efter andra människor. Att påstå att det är ett rasistbrott känner jag dock är fel för EU-migranter är inte en homogen grupp. Jag anser det dock vara fruktansvärt och förkastligt.

Hur i hela världen kan man ha en så dålig människosyn att man kan göra såhär mot andra människor?
sr.se
Jag bryr mig verkligen inte om vilka andra människor är så länge de behandlar mig och familjen på ett bra sätt. De människor jag tycker illa om har gjort något mot mig eller familjen och det har inget att göra med deras bakgrund, härkomst eller politiska åsikt.

Jag är för ett totalt stopp av tiggeriet. Förbjud det och se till att alla de som kommer från andra länder hit för att tigga vänder hem igen. De ska nämligen kunna försörja sig själv när de kommer hit och de ska följa de lagar och regler Sverige har. Jag skulle dock aldrig få för mig att vara otrevlig mot någon av dem. Tidigare nyheter har berättat om tiggare som har blivit spottade på och jag hoppas att de människor som gör så tänker efter.

Jag skulle aldrig skänka en krona till någon för jag anser inte att det hjälper dem att skaffa ett arbete. Jag skulle dock aldrig varken spotta efter dem, håna dem eller bete mig illa på något sätt. De får ett hej precis som alla andra för det anser jag vara sunt förnuft. De har samma rättigheter till sitt liv som jag har till mitt.

Jag hoppas verkligen att de personer eller den person som gjort detta åker dit för en person som kan hysa så mycket hat mot andra människor är livsfarlig. Ingen vet vad denne stör sig på nästa gång.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vast/attentat-mot-migrantlager-i-goteborg