söndag 30 augusti 2015

Novus ljuger!

SD ökar i ytterligare en opinionsundersökning..
Novus är helt klart inte tillförlitligt längre.

Hur kan ett mätinstitut till vara så totalt bakom flötet?
Vad är det att de inte förstår?

Enligt Novus får SD 18,6% av alla väljares röster vilket i verkligheten betyder lite till. Varför säger jag så? Jo, min gissning är att alla de som är rädda för att hängas ut av vänsterfolk i medierock ljuger när de ska säga vad de röstar på. Afagänget med Aschberg i spetsen har sett till att det blir så.

Vad är då partiernas tanke om detta? Jo, samma som vanligt. Socialdemokraternas Jämtin nämner åtminstone flyktingmottagandet. Moderaternas Tobé har enligt artikeln snarare ansett att människorna inte förstår Moderaternas politik så för att verkligen klargöra för alla vad den är var jag inne på hemsidan. Jag försökte få fram något nytt som gick att citera men allt är några år gammalt och svårt att hitta. Moderaterna håller på med sina arbetsgrupper inom bland annat detta ämne så det kommer förhoppningsvis snart dyka upp lite nyheter men så länge de exempelvis inte tar upp frågan om volymer så kommer Sverigedemokraterna fortsätta öka.

Vad är det PK-eliten och toppen på övriga partier inte ser?
Så länge ingen på allvar tar upp frågan om hur många människor Sverige ekonomiskt klarar av, kommer Sverigedemokraterna öka. Det handlar inte om att människor är rasister, missunnar andra människor att komma hit eller att de har några speciella fördomar om vissa människor. Det handlar om att det varje vecka släpps rapporter om bostadsbristen. Studenter får tälta, äldreboenden klarar inte av trycket, ungdomar får bo kvar hemma och samtidigt så kommer det tusentalsmänniskor in i landet. De kommer hit och behandlas som djur som tacksamt ska vara lyckliga över att de kom hit. Därefter ska de helst klara sig själv.

svt.se
Debatten handlar istället för om det ovan, om alla främlingsfientliga människor Sverige har då vi inte hyllar tiggeriet och att alla människor ska få vara som de vill här. I Sverige har vi faktiskt lagar och när blev det fel att ta seden dit man kommer? Det har varit en gyllene regel tidigare men är nu upplöst om det är Sverige någon kommer till. Reser du någon annanstans ska vi dock följa den.

I Sverige är det olagligt att slå sina barn. Det är inte ok att förtrycka de kvinnor som vill vara jämställda mannen. I Sverige är könen jämställda! I Sverige får alla ha sin egen religion men vi ska helst hylla andra religioner och förtrycka vår egen. En kyrka är bara en byggnad men i den får alla komma, män som kvinnor, ungdomar och barn, alla är välkomna. I exempelvis moskén är inte jag som kvinna välkommen. Varför ska det vara ok?
Varför ska inte svensk lag gälla alla och varför är den inte lika?
Varför är det fel att kräva av dem som vill komma hit, att de ska tala svenska?
Varför är det fel att begära av dem att de ska känna till våra seder och hur vårt samhälle fungerar?
Ta upp det så hamnar du i en debatt om integration och assimilering.
Jag vill inte att de som kommer till Sverige ska glömma sin egen bakgrund och sina traditioner men de ska, precis som vi ska göra på andra platser, ta seden dit de kommer.
Jag tycker inte det är mycket begärt.

Den dag övriga riksdagspartier öppet diskuterar dessa saker samt reell statistik om utbildningsnivåer och vad som kan göras på riktigt, då kommer Sverigedemokraterna att börja backa och minska.
Fram tills dessa frågor tas upp kan vilka som helst prata bostäder och arbetstillfällen för det kommer inte ge någonting i slutänden.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-okar-i-ny-opinionsmatning-1