fredag 28 augusti 2015

Maktfullkomlighet.

Total kata(s)trof. Hur i hela världen kan kommunens invånare acceptera att kommunchefen är så maktfullkomlig?

Lena Fransson som är kommunchef i Knivsta ljuger rakt upp och ner.
IQn behöver inte vara så hög för att märka det under den stund Uppdrag Granskning tar upp moskriget i Knivsta. De väljer att betala konsulter och jäklas in i det sista.

Kommunens invånare har det sista ett och ett halvt året betalat mer än en och en halv miljon i advokatkostnader för att hålla Staffan Vikström och hans korvmojje borta. Hur kan de stå upp för detta? Hur kan de behandla en kommuninvånare på detta sätt?
mojjen.se

Staffan Vikström kan med inspelade samtal peka på och bevisa att kommunen och dess tjänstemän ljuger för honom. Han blir erbjuden en tomt, när han säger ja tar de tillbaka det. Detta händer inte bara en gång utan flera. Samtidigt erbjuder de kedjan Sibylla att bygga där korvmojjen skulle fått tomt.

Hur i hela världen kan dessa människor se sina barn och barnbarn i ögonen och berätta hur livet fungerar? Hur kan de säga att man ska vara ärlig, rättfram och stå upp för vad man sagt och gjort när man inte fungerar så själv?

Politiker är inte felfria. Verkligen inte. Vissa saker borde dock vara självklara och en sak är den jag håller framför mina ögon alltid; ljug aldrig. Vet du inte, säg det, men ljug aldrig. Minns du inte vad du gjorde, säg det, men ljug aldrig.

Under ett år kommer det upp väldigt mycket ärenden och det är omöjligt att minnas alla så jag säger inget om någon inte minns alla. Att ljuga rakt upp och ner, sedan vägra att lyssna på sina egna lögner, det är dock lågt. Riktigt lågt.

Måtte Staffan Vikström får rätt!

http://www.svt.se/ug/sa-ljog-kommunen-for-korvgubben