torsdag 13 augusti 2015

Rasistdåd.

Svensk polis har fullt upp. Åtminstone på saker som inte borde vara ett problem.
Men vad du än gör, säg inget för det kan tolkas som om du kritiserar PK-elitens hyllade system.

Prince Hassan Saad har anmält brott mot honom och hans familj 37 gånger. 37 gånger. Alla anmälningarna har lagts ner. Inte nog med att någon kastar sten genom deras fönster så har en brinnande dunk satts fast på deras bostad. Det finns en tråd på fantastiska Flashback som beskriver dem som äckliga somalier. Var håller ni hus Expo? Researchgruppen?
Ni kan tydligen hänga ut människor med politiska intressen som har extremt dålig smak, varför då inte göra någon verklig nytta och hjälpa polisen med vilka som skriver detta om denna familj?
Polisen kan nämligen inte göra det själv och utredningen om mordbrand lades ner dagen efter.
Dagen efter.
Tänk att denna familjs liv är så lite värt att man lägger ner undersökningen dagen efter?

Det kan ju dock vara så att det händer för mycket som gör att polisen inte kan ta tag i allt. Det kan också vara så att prioriteringarna ligger helt fel. Jag har full förståelse för att alla lagar ska följas men hur i hela världen kan det läggas resurser på att ta dem som kör för fort på en motorväg?
Pengar..
Varför jagas de som fuskar med skatten?
svt.se
Pengar..
Det genererar inga pengar att hjälpa denna familj. Det kostar istället.
I min värld är det dock så att polisen ska hjälpa dem som blir utsatta för sådana här brott. Skulle detta hända mig hade jag vänt upp och ner på hela polisstationen i rädsla för vad som kan hända barnen. Tro nu inte att jag har något emot polisen utan det är de som bestämmer lagarna och dess påföljder som har fel och gör fel.

Andra saker som tar resurser från polisen kan vara relaterat till:
Alla bombningar i Malmö. Attacker mot de olagliga lägren. De olagliga lägren. Inbrottsvågorna varje höst när vännerna från öst ska hem. Listan kan göras lång.

Min sammanfattning är åtminstone den att polisens resurser läggs helt fel.
Denna familj lever i ett helsike och när inte polisen kan hjälpa dem, vem ska då göra det?
Måtte någon se över hur lagen ska se ut, straffpåföljderna och vad människor i gemen anser vara värst: Lura staten på pengar eller terrorisera en familj?

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vast/han-har-anmalt-rasistdad-37-ganger