fredag 21 augusti 2015

Strutsen ur sanden..

Sverigedemokraterna är nu, enligt Yougov, Sveriges största parti.
Fel sorts mätmetoder och raggade deltagare anses vara anledningen till detta för uppenbart kan det inte vara så att de har fått så mycket röster. Helt omöjligt.

Likt en struts med huvudet ner i sanden står övriga partiers pk-elit och förstår absolut ingenting. Nästan. Tankar om att det har med invandringen att göra har noterats. Nya paket för att ta upp dessa frågor ska presenteras i höst för grupper har under en längre tid diskuterat detta.
Under tiden har Moderaterna kommit fram till att elever behöver sovmorgon och att hivsmittade inte ska behöva berätta om sin sjukdom. Socialdemokraterna har gjort allt i sin makt för att totalt krascha alla fungerande system Sverige har men har inte nämnt någonting om invandringen.

Härom dagen fick vi höra om det akuta läget för landets asylsökande ensamkommande flyktingbarn. De har ingenstans att ta vägen när de väl har kommit till Sverige! De som ser nyheterna har sett köerna det är i Tyskland enbart för att få ett papper och sedan ställa sig i nästa kö.

Samtidigt som teven visar människor som svälter ihjäl i stora delar av världen ska vi hjälpa alla män som kan röra sig, att ta sig hit. För det är främst män som kommer. De barn vi ser på teven, utmärglade och undernärda, de får aldrig chansen att ta sig hit. Under tiden lägger alla fantastiska människor upp bilder i sociala medier och förklarar att vi inte kan säga dumma ord mot de som kommer. Självklart inte! De ska behandlas på samma sätt som alla andra. Saken är dock den, att alla är välkomna hit som turister. Hade dessa personer valt at komma hit och sedan betalt sitt uppehälle själv så hade jag inte sagt någonting.
Alla dessa människor kostar dock pengar hur ont det än gör. Pengar växer inte på träd.

Det är lätt att påstå att alla som röstar på Sverigedemokraterna är rasister. Jag känner ingen som röstar på dem och är rasist. Inte nazist eller fascist heller. De flesta är bara människor som är så sjukt trötta på ett system som inte fungerar. Så trötta på att människor som hyllar det sätt vi "löser" problem på nu inte själv bor i närheten av alla de människor som söker sig hit.

Jag har ingenting emot att människor kommer till Sverige men de flesta som söker asyl kommer från länder där det inte är krig. De bryr sig inte om att det finns människor som behöver deras plats bättre för de tar chansen att stanna här ett tag och kanske få stanna även om de inte kommer få. Under tiden dessa människor är här kostar de pengar för vårt samhälle så varför inte vända dem inom en vecka? Människor som inte får asyl ska veta det direkt istället för att ta upp plats.

Varför har man inte fixat allt detta innan man bjuder in hela världen?
För hade man gjort det, vilket för mig är rätt väg att gå, så hade garanterat inte Sverigedemokraterna blivit så stora som de är.

Och ok, undersökningen stämmer inte och de är inte störst men bara vänta för det kommer att bli så i alla undersökningar om ingenting händer med de andra partiernas politik.

http://www.svt.se/nyheter/undersokning-visar-att-sd-okar-matmetoden-ifragasatts