fredag 1 juli 2022

Direktören som gräver en grop åt andra..

Skrattar bäst som skrattar sist.
Arga katter får rivet skinn..
Som man bäddar får man ligga?
Jag älskar ordspråk!

För tre år sedan tyckte jag att jag var rolig men kommer få äta upp det i resten av mitt liv. Med tiden har jag förstått att merparten inte tyckte att det var så farligt att skämta med en bild för en efter en kommer människor och berättar just det. 
Fokus har mer hamnat på fegheten hos andra.
En av dem som med stora ord berättade vilken fruktansvärd människa jag var - på grund av att jag var så osmaklig att skämta om "vem som ska anmäla vem" - var restaurangägaren på byn.
Jag var en gris.

Jag var alltså nykter,  fullt påklädd, jobbade och året innan hade samma personer, inkluderat mig, skämtat på liknande sätt. Då det inte blev riksmedia då så var det ingen som drog på sig offerkoftan efteråt.
Min humor går längs med fotknölarna och har alltid gjort.
Jag älskade Bellman, blondinskämt och alla barnen..
Glans, Batra och bästa Andersson!
Jag skrattar så att tårarna rinner.
Jag kan nämligen skämta för jag skulle aldrig döma någon annan för saker som i grunden inte är så farliga.

Vad var ditt brott?
Jag var med och skämtade om sex. 
I grunden inte sex, utan det handlade om att försvara kvinnans rätt om att själv få välja när man är utsatt och allt byggde på SD-ledamoten som tafsat på en kollega, där någon annan sedan anmälde för att själv hamna i bättre dager. Ett politiskt fulspel som alla fortfarande inte har förstått.
Jag har, och jag har alltid vägrat.
Därav skämtet.
Skämtet som av självaste direktören gjorde att jag var en gris.

Nu har det visat sig att sidor som denne krögare är ensam administratör på, plötsligt har drabbats av livesex. Länkar har lagts upp.
Bilder.
Filmer.
Nakna människor i full gång.
Direktören själv förstår verkligen inte alls vad som har hänt!
Nu kommer det där med att gräva en grop..
Det är lätt att kasta sten och högljutt göra vad man tror är rätt för stunden, men när det kommer till kritan är man den som är värst själv.
Varenda människa kan räkna ut vad som egentligen har hänt:
Som ensam administratör kan det bara vara han som har lagt upp sexfilmerna.
Troligtvis har han druckit lite och tittat på porr - denna fruktansvärda människa! - och sen av misstag lagt upp det. Snyggt lirat.
Det kan hända alla, men de flesta brukar råka lägga upp en bild som inte skulle upp.. det finns i flödet med jämna mellanrum.

Hur kan man då ta sig ur detta?
Det går inte.

Jag anser inte att varken sex eller porr är något fruktansvärt, men han tyckte att en skämtbild med alla kläder på var totalt fruktansvärt.. varpå den stora frågan då blir hur samma person kan välja att titta på porr när han tror att ingen varken ser eller hör!?
Hyckleri.