fredag 30 januari 2015

För detta kan hända precis vem som helst..

Se bilderna och du mår riktigt dåligt.
Dåligt över att människor som ska vara värda lika mycket som du faktiskt är kapabla att göra sådana här saker. Bilder och film på hur de släpar avrättade människor, människor som helt enkelt inte delade deras syn på livet. Kropparna dras efter bilen som en slags trofé.

dn.se
I Sverige välkomnar vi dessa män hem igen och röster har höjts om att vi ska ge dem hjälp med. Det må vara jag som är en hård, hemsk och oförnuftig person men jag förstår inte.
Du är välkommen till Sverige och här ska du få det så bra det går.
Du hamnar ändå på fel spår trots att alla instanser, enligt media, gör vad de kan för att motverka detta. Du väljer ändå att åka ner och kriga för en gudssyn som är allt annat än frisk och du är med och avrättar människor som inte delar din syn men sen ska DU få hjälp!?

Hur många äldre sitter inte ensamma för att det inte finns pengar att bygga seniorboenden med?
Hur många elever i skolan behöver inte assistenter men får inga för att det inte finns pengar?
Skolorna utan idrottshallar eller musiksalar är många.
De äldre som sitter ensamma hemma är många.
Personal på olika instanser dras in för att det inte finns några pengar.
Varför i hela världen ska vi då ta dessa pengar, som behövs på så många andra ställen, för att hjälpa de tiotal män som återvänder och ångrar vad de gjort!?
Som jag ser det, ta deras medborgarskap om de hann få ett och skicka sedan dem till de länder där de härjade så får de stå till svars för vad de har gjort.
Ingen normal människa kan åka iväg för att bete sig på detta sätt.

svd.se
Devin Rexvid var med i en väldigt bra debatt häromdagen och jag kan inte annat än att hålla med honom. Vi ska sluta skydda dessa män som begår sådana fruktansvärda brott mot mänskligheten. De ska inte daltas med, ges terapi eller tyckas synd om för de är inga offer. Offer är alla de kvinnor och barn, män, som drabbats av dessa hemska människors handlingar.


Det kan skrivas och talas om mänsklighet. Alla människor har samma värde.
Jag tycker verkligen att det är så men anser även att man måste stå till svars för sina handlingar och blir man inte dömd i detta livet så kommer det i nästa.
Vänd dessa män vid den svenska gränsen.
De fick en chans till ett bra liv men tog inte den utan valde att ställa till ett helsike för andra så ta då de konsekvenser det beteendet ger.
Jag ser betydligt hellre att de pengarna ska gynna en näring, precis vilken som helst, i Sverige istället för att gå till någon form av hjälp till dessa män.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/kommun-hjalper-is-krigare
http://www.svt.se/nyheter/varlden/avslojande-bilder-fran-terroristens-mobil
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6078677