måndag 26 januari 2015

Katastrofen i Grekland fortsätter..

Fler jobb åt alla, bättre lön åt alla och vård till alla!
Grekernas röster föll på vänstern. Igen.
För de har ju lyckats så bra tidigare.

svt.se
Ett parti som har gått till val på att återinföra allt det som inte har fungerat tidigare. Och människor tror på det. Vänstern företrädare i Sverige berättar hur fruktansvärt grekerna har det och att det inte bra som kan hända dem är att vänsterpartiet där åter ska sitta vid makten.

Grekland hade en pensionsålder vid 52 utöver det faktum att många inte behövde betala skatt. Om man inte betalar in något till systemet, hur kan man då tro att man ska få något tillbaka?

De har gått till val på att förstatliga alla banker, kräva att Greklands skulder ska skrivas ner och att de ska få bättre villkor på sina nödlån hos EU. Har de otur åker de ur EU. Hur tror de att de ska klara detta? Det är inte övriga Europas fel att de inte kan sköta sin ekonomi.

Vänstern i Sverige sitter och tycker vi ska hjälpa Grekland för att det är synd om dem. De ska alltså missköta sin ekonomi, leva livets glada dagar och gå hemma från långt innan de ens räknas som gamla och så ska resten av Europa betala?
För deras lyx?
Jag är inte beredd att lägga en endaste krona till dem.
Jag har besökt landet ett par gånger och alltid gillat det. Deras mat är fantastisk.
Min upplevelse av det är dock inte att det har varit ett billig turistmål och om det då är så att deras höga priser enbart har lett till pengar i deras fickor så får de skylla sig själv. Någonstans måste man sluta dalta med andra människor och inse att de måste rycka upp sig.
Det är dags att Grekland tar ansvar för sina egna handlingar.

http://www.svt.se/nyheter/varlden/undersokning-syriza-mot-egen-majoritet