onsdag 29 april 2015

Spiken i kistlocket.

Kärnreaktorer ska nu stängas tidigare än förväntat.
Löfven tror inte att effektskatten den rödgröna röran bestämt ska läggas på kärnkraften spelar in alls i beslutet som Vattenfall diskuterar. Vad tror du?

svt.se
Jag blir så trött!
Vi har en totalt funktionsoduglig regering som har tillåtelse att ta vilka idiotiska beslut som helst då Alliansen inte tänker stoppa någon budget. Ser de inte vad som händer?

Av alla löften Löfven lovade, finns inga kvar. Han har på ett väldigt strukturerat sätt sett till att varenda löfte han nämnt tas upp. Media flockas runt detta. Hur i hela världen kan någon vara nöjd med dessa beslut!?

På vilket sätt drabbar då den rödgröna röran , med de blåas bifall, våra medborgare?
Jo, skatten på drivmedel ska höjas. Rabatten för ungdomar försvinner. ROT ska sänkas, för att inte tala om hur de tänkt slakta RUT. Den som sparar pengar ska betala extra för det och nu kommer alla ägare av en bostad få betala extra för att hålla värmen i vinter. Varför?
Jo, för att den funktionsodugliga regeringen inte kan se vad de ställer till med.

Genom att utsätta en bransch som kanske redan idag inte har det så bra, med mer skatt, tar de nu beslutet att stänga två reaktorer. De säger öppet att det är på grund av bristen på vinst. Ok.
Var är alla miljönissar?
Detta är en katastrof för svensk miljö!
När vår energi inte längre räcker till köps det nämligen in energi från kol och oljeenergi.
Miljötänk?

För allt i världen: Bryt Decemberöverenskommelsen och börja tänk vettigt!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/baylan-elpriserna-fortsatter-sjunka