fredag 16 augusti 2024

Vaccinera er!

Hysterins vindar är åter här!
Vaccinera er!
Ni kommer alla dö och mpox är jättefarligt!
Vaccinerar ni inte er så kommer staten tvinga er genom att begränsa er rörlighet!

Nej, jag hoppas att alla nu har förstått att det inte stämmer. Sverige var trots allt relativt vettiga med corona, men det här med tvång vänder jag mig emot fullständigt. Statistiken visade tydligt att vaccineringen var onödig och de som dog var i riskgrupper.
Att riskgrupper då eventuellt vaccinerar sig om de vill det är ok, men förhoppningsvis har världen nu förstått.

Begreppet pandemi står inte för dödlighet utan graden av smittspridning. En förkylning kan därmed vara en pandemi. Mpox skulle kunna bli en pandemi så att hysteriska människor återigen tror att ett munskydd ska skydda dem. Faktumet att vaccinet inte skyddade som man sagt och att människor faktiskt blev sjuka och dog av vaccinet.. det vill man inte kännas vid.
Det finns en stor vinnare i allt detta och det är återigen media.
När det inte längre är kul att skriva om grön potatis, riskakor, Ukraina eller Israel så ser man på en ny variant av en sjukdom som det största som har hänt!

Tänk att man till och med gick in i sociala medier och portade människor som ifrågasatte corona!
Media var driven även där trots att de borde vara den grupp som skulle visa alla sidor.
En riktigt sjuk värld som bevisade att man kan säga och göra vad man vill i en viss position. Många kommer nämligen bara att följa strömmen oavsett.

Är du livrädd för mpox?
Det är inte jag.
Jag fortsätter att tvätta händerna och ha samma rutiner som tidigare, vilket gör mig helt lugn i att jag överlever detta också.