fredag 14 februari 2014

Ett hycklande till max!

Alla hjärtans dag.. usch.
För mig är detta en kommersiell dag som endast går ut på att folk ska handla saker.
Röda rosor, godis och hjärtan till förbannelse.

grandsamarkand.se
Det är inte så att jag ogillar något av detta. Jag älskar röda rosor över mycket andra saker och godis kan jag äta hur mycket som helst av. Jag får dessutom gärna dessa saker men absolut inte på en dag marknaden har bestämt.

På samma sätt bojkottar jag alla andra sådan här dagar. Jag finner helt enkelt ingen mening med dem. Om jag nu tycker om någon, älskar någon, vill visa någon att just de är speciella.
Exakt hur speciell blir man då när man får blommor den dag affärer och media har bestämt?

Bryr man sig om någon kan man handla saker till denne ändå, vilken dag som helst. Jag blir betydligt gladare när någon minns mig någon annan dag. När det finns en sak till mig för att personen tänkte på mig när de såg den saken. Inte för att det är en speciell dag.

Jag vänder mig emot allt sådant här. Både till mammor och pappor, samt alla andra. Meningslöst. Köp något till dem en annan dag. Är det så att du har problem med att visa känslor annars, behöver du inte göra det på denna dag heller.

Mitt tips till alla hjärtans dag är alltså att helt enkelt skippa den och istället köpa något fint till den du vill nästa helg, eller helgen efter eller.. när som helst men inte idag.
Det blir mycket mer speciellt!