måndag 17 april 2017

Tre komma två.

Den gladaste nyheten på länge!
Människor i storstan verkar äntligen ha vaknat upp och miljöpartiet visar de sämsta siffrorna sedan 2002. Det hjälpte uppenbarligen inte att byta ut den ene av sina språkrör och sedan tro att något skulle hända. Romson må vara den som trampade i klaveret jämt och ständigt men att heta Fridolin verkar inte heller vara något bra.
svt.se

Miljöpartiet är för mig den största bluffen någonsin.
Många verkar ha röstat på dem med tanken om att ifall partiets namn innehåller ordet "miljö", då är de bäst för miljön. Det borde även betyda att det parti som innehåller vårt älskade lands namn var bäst för hela landet. Moderaterna som då inte innehåller något sådant enkelt borde med andra ord inte ha några väljare.

Jag tror att alla de som en gång lade sin röst på miljöpartiet nu har vaknat upp.
Namnet MILJÖPARTIET betyder inte att du vet bäst om allt med miljön.
Det betyder bara att de tror att de vet bäst men så fort det blir jobbigt, då går de emot sina egna värderingar för där tror jag problemet ligger. De har sålt ut sina kärnfrågor och då tappar man också väljare.

3,2%.
Där ligger miljöpartiet idag men trots det innehar de några av Sveriges tyngsta poster.
De som gladeligen jagade andra partier efter valet där plakat hölls upp med hur många som inte röstade på dem. Idag får några enskilda miljönissar styra vad 96,8% av folket anser är fel.
De lever i en egen värld bland fluffiga moln och rosa elefanter.

Miljön är viktig.
Jag säger ingenting om det men Sveriges befolkning är i gemen extremt medvetna och duktiga på hur man kan göra som enskild individ. I princip alla sopsorterar.
Det är ett exempel.
Sverige kan inte vara hela världens dåliga samvete för allting.
Vi kan börjat att visa det genom att inte låta det så kallade miljöpartiet sitta kvar i riksdagen efter valet!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sifo-mp-rasar-under-riksdagssparren