tisdag 16 maj 2017

Beachbaren är på G!

Äntligen!

Precis innan det stod klart att Hanöhus skulle bli asylboende för tre år sedan hade de kommit ut med affischer inför en nystart av Beachbaren. Samma dag som det inlägg jag hade skrivit då skulle gå upp var tidningarnas stora sidor klara; Hanöhus blev asylboende under Bert Karlsson.
blt.se

Nu gör jag ett nytt försök:
Äntligen ska det bli något vettigt av Beachbaren och jag är så glad att någon vågar!
Jag kan inte räkna antalet kvällar som har lagts där förr i tiden och förhoppningen är att det ska bli så även i framtiden. Tyvärr var de som hade det innan det blev asylboende inte de mest drivna och jag minns att en av kvällarna, som innehöll helgrillad gris, kostade väldigt mycket och grisen var fortfarande rå med flugor klättrandes på sig.
Jag garanterar att ingen som åt där då gör om det.

Min förhoppning är att de ska ha mat som alla kan äta.
Jag är fullt medveten om att det redan finns hamburgare och pizza att tillgå för den som orkar bege sig en bit men det är inte fel att ha en enkel och snabb strandmeny för dem som ligger och solar.
Det hade varit rätt bra, att när suget kommer, kunna ta en pizzaslice eller något annat enkelt.
Detsamma gäller på kvällarna.
Det finns redan många bra ställen att äta på men ett till som är mer inriktat åt ungdomar och familjer är inte fel. Det fungerar inte att gå till en krog och sätta sig att äta när det billigaste på menyn kostar flera hundra kronor.
Det ena utesluter dock inte det andra.

Jag är oavsett väldigt lyckligt över att Hällevik äntligen kan börja leva igen.
Sommarljuden kan nu komma tillbaka och förhoppningsvis är vädret bra i sommar.
Vi vill åtminstone inte ha mer snö.

Fotboll är verkligen inte min grej men jag inser att det är en del i bygden så vi ses garanterat den 16 juni då det är nypremiär efter många år!
Lycka till Hasse och Jörgen!

http://www.blt.se/solvesborg/han-oppnar-baren-med-mjallbyprofil/