onsdag 21 juni 2017

Inhumant?

Det skjuts och smälls bomber i Sverige.
Är detta en anledning till att alla svenskar kan fly till ett annat land?
Nej, det anser inte jag.
svt.se

Jag anser att vi är ett stort land där en bomb i Malmö eller en strid i Göteborg inte kan göra att stora delar av vår befolkning flyr. Vi blir inte påverkade av det som händer mer än att det känns lite obehagligt. Vi kan undvika områdena som är ett problem.

Alla som nu anser att varenda person från hela världen som känner obehag ska komma just till Sverige, var ska gränsen dras?
Vid en skjutning?
En bomb?
Slagsmål?
Det kommer alltid finnas de som utnyttjar att läget ser ut som det gör och att det är oroligt i Afghanistan betyder inte att det är krig i hela landet.
Om någon hade smällt en bomb i övre Norrland hade jag tyckt det var obehagligt och jag hade förmodligen undvikt platsen. Jag hade inte haft det som en anledning att fly landet.
Väljer jag att göra det är det mitt eget fel.

Anser jag att mitt land är fel måste jag förändra landet i sig och det gör man inte genom att fly. I Sverige ägnar man sig åt politik när man anser att saker och ting inte fungerar som man vill.

Alla medelålders kvinnor som varit behjälpliga för de afghanska myndiga män som kommit till Sverige får gladeligen följa med dem. Inget hindrar dem och om man bara väljer en del i Afghanistan där man inte smäller för mycket bomber eller skjuter mot varandra så är det inte värre än i utkanten av Malmö. Att de sedan inte har samma standard som i Sverige hjälps inte.
De flesta länder har inte den standard som vi har.
Skulle vi välja att ta hit alla som inte har den standard som vi har hade inte vi fått plats i vårt land.

Nästa sak som kommer upp när det gäller dessa så kallade ungdomar är detta med att ta seden dit man kommer. Brotten, speciellt de som har något att göra med sex, har ökat lavinartat de sista åren.
De positiva säger ju att invandringen genererar mycket arbete till Sverige och det har de sannerligen rätt med. Polisen har aldrig haft så mycket att göra.

Det är inte krig i Afghanistan så enligt mig ska allihop flytta tillbaka.
Det enda inhumana är tiden processen som det tar i Sverige för det borde kunna gå mycket fortare.
Vi kan inte vara hela världens dåliga samvete.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/van-till-sadiq-det-ar-sa-inhumant