torsdag 8 juni 2017

Kvinnliga pedofiler.

De sista åren har artiklarna strömmat in i media med jämna mellanrum.
För några veckor sedan hörde jag en diskussion om samma sak där personen i fråga själv hade haft sex med en av pojkarna de var familjehem till.
Ingen reagerar.
Anledning är att det i dessa fall rör sig om äldre kvinnor och så kallat ensamkommande barn. Hade det varit äldre män och yngre flickor hade det tagit hus i h... omgående.

Grupperna i sociala medier som pratar om dessa ungdomar är några stycken.
Självklart är det inte så att alla kvinnor som är i kontakt med dessa killar har sex med dem men uppenbarligen, med tanke på antalet artiklar, är det inte ovanligt.
Oavsett hur man då tänker så är det ett pedofilbrott om det visar sig att de inte passerar ålderstesterna som nu införs.

Min tanke är att stackars dessa ungdomar som ska behöva komma hit och utsättas för detta. Värst av allt är att många av dem uppenbarligen anser att de enbart ger närhet.
Härom dagen kom det i kvällstidningarna att kvinnor på ett boende gett en lapdance till en av pojkarna som var beroende av dem.
Hur tänker man då?

Jag har full förståelse för att kärlek kan uppstå men viss kärlek är faktiskt tabu.
Den mellan en vuxen och ett barn, om det är ett barn, är helt fel och går emot lagen.
Varför händer det då så sällan någonting?

En gissning är att dessa ungdomar är vana vid att bli utnyttjade och inte reagerar. Kärlek är också något som det finns en helt annan syn än den normalt "svenska"på ute i världen.
Det är inte ens säkert att de vet att detta är olagligt vilket visar ännu en spärr i Sveriges system.

När Heberlein hade skrivit om detta blev hon kallad rasist.
Rasist?
Kvinnorna som känner sig anklagade kallar henne för rasist när hon pekar på att dessa ungdomar blir sexuellt utnyttjade. Sanslöst. Om det vore något är det tvärtom för gissningsvis hade dessa kvinnor aldrig gjort såhär på svenskfödda ungdomar.
Men vad vet jag.
Svenska ungdomar kanske inte behöver lika mycket närhet som de födda i andra länder.
De får väl göra som alla andra äldre damer som har problem inom det området. De åker på semester till länder där yngre män gör detta som yrke gentemot äldre kvinnor.
Hemskt,
En pedofil är en pedofil oavsett könet på förövaren.

https://ledarsidorna.se/2017/06/vilka-overgrepp-sker-pa-de-ensamkommande-har-vi-lart-nagot/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/py7dG/har-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance