torsdag 1 juni 2017

Sitt kvar.

Kritiken är enligt media stor.
Det är fullt möjligt och jag är en av dem som har varit väldigt kritisk till både mitt eget parti i stort men även för vår partiledare. Jag anser det dock vara helt fel tid att byta ut henne för de siffror vi ser nu är i mina ögon inte hennes fel.
Inte till den största delen iallafall.
svt.se

Som jag ser det beror dagens opinionsläge på vår förre partiledare och de frågor Batra har tvingats ta i hans fotspår. DÖ tillsammans med den inkonsekvens som finns när det gäller att behandla människor lika är den stora boven till de dåliga siffrorna.
Detta tillsammans med ett parti som väldigt effektivt marknadsför sig själv.

Jag orkar inte ens hålla räkningen på hur många gånger jag har fått frågan om när jag ska gå över till Sverigedemokraterna. Svaret är samma nu som för två val sedan. Inte.
Jag delar inte deras familjepolitik och min uppfattning är att väldigt få i dagens Sverige verkligen gör det. Jag är inte konservativ i denna politik och tror inte att allt var bättre förr.
Jag har inga svårigheter med samkönade äktenskap så länge ingen präst tvingas till det.
Jag tycker inte det är fel med att få hjälp när man behöver det för att få barn och jag anser att varje familj själv vet vad som är bäst för dem. Jag tycker inte om bakåtsträvandet som enligt mig ligger i det förgångna. Så länge föräldrarna älskar sitt barn spelar det ingen roll vilket kön de har.
Jag skulle dock inte ha några problem att samarbeta runt detta och det bör inte Moderaterna i stort heller ha då Kristdemokraterna har samma tänk och där har det fungerat.

Många säger till mig att Moderaterna nu bara tar SDs politik och jag berättar för alla som lyssnar att nej, vi har bara återgått till den politik vi hade när jag blev medlem.
Den politik vi för nu hade vi på nittiotalet innan SD blev stora.
Tyvärr kom det någon och flummade till det med en riktning som liknade miljöpartiets ett tag och det är de skador vi ser nu. Förtroendet finns inte där men det kommer inte hjälpa att byta partiledare.
Det är min klara uppfattning.

Det hade varit lite skillnad om det fanns en given person som hade förtroende till denna post men det gör det inte så jag anser att Anna ska få en chans. Hon bör dock byta ut många av dem hon har runt sig för uppenbarligen hjälper de inte till på rätt sätt.

Be folket om ursäkt för DÖ.
Jag tror du blev tvingad till den.
Be om ursäkt för att vi satte oss på höga hästar och tog beslut över deras huvuden.
Att vi trodde vi förstod bättre. Egentligen innerstadsfolket men ändå.
Visa att den politik vi har nu är vår och inte Sverigedemokraternas så kommer det gå.
Vi har många års erfarenhet och många trogna väljare som upplevde "öppna era hjärtan-talet" som en katastrof för hela partiet.
Berätta att det inte ska hända igen och stå på oss.
Förhoppningsvis reder vi ut denna storm.

Oavsett är det inte Anna Kinberg Batra som ska beskyllas för de siffror som syns nu.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tunga-moderater-kraver-anna-kinberg-batras-avgang