söndag 25 juni 2017

Ok för Sverige.

De anklagas för att stödja terrorregimer och är uppenbart inget land som står för jämlikhet. Grannländerna och Egypten har nu fått nog och satt upp en blockad mot Qatar.
I Sverige är det viktigt med jämställdhet och det större företag
eller den  större arbetsplats där man inte försöker ha hälften av
de arbetande som kvinnor jagas av media.
Det gäller dock inte alla i Sverige.
De vill inte på något sätt stödja ett land som enligt dem, som inte heller tror på varken jämlikhet eller vettiga lagar, inte följer givna regler.
Samtidigt låter Sverige Qatar betala Skandinaviens största moské i Malmö.
Någon som hör hur illa det rimmar?

30 miljoner svenska kronor har Qatars styrande pumpat in i den stora moskén i Malmö. Den är det första du lägger märke till när du som turist kommer in i Sverige via Öresundsbron då den helt omöjligt går att missa. Kristna Sverige har en stor moské som showobjekt.

Varken Qatar eller deras grannländer står för någonting jag anser vara rätt och deras helt märkliga inställningar till vad människors egna åsikter är värda är fruktansvärda.
Länder som inte anser att det är ok med personliga åsikter i bloggar eller på youtube, som inte låter kvinnor köra bil och som anser att kvinnor som blir våldtagna har begått ett straff;
DE anser att Qatar gör fel.
Men för Sverige är det ok att de betalar en moské.

Vem i hela världen skulle sponsra någon med 30 miljoner utan att begära någonting tillbaka?
Qatar står för en, enligt muslimer själv, felaktig del av islam.
Men de får bygga en moské i Sverige.
Varför?

I Qatar får man bara vara muslim och ett utövande av andra religioner ger flera års fängelse. Att gå ur islam innebär dödsstraff vilket i Qatar verkligen genomförs också.
De får lov att betala en stor del av en jättemoské i Malmö. De som står för de salafistiska tankarna inom islam och som är bokstavstrogna.
DE anser att deras lära är den enda sanna och att alla andra är otrogna, alla andra ska följa deras spår. Alla andra ska anpassa sig. För vem byggs denna moské då?

I Sverige har vi religionsfrihet och det talas ständigt om integrering.
Integrering betyder i ren krass form att olika delar ska smälta samman till en.
Vi ska mötas på halva vägen.
På vilket ska kommer detta ske med en islamsk moské i kristna Sverige?
Jo, vi har religionsfrihet men vem är den då för?
Att bli en del i det svenska samhället måste alltid vara prio ett och för de absolut flesta i vårt land spelar inte religion någon roll. Religion är en bisyssla eller något du gör hemma.

Jag tycker att människor som kommer till Sverige ska ta seden dit de kommer.
Det har jag fått höra i hela mitt liv och i alla de länder jag har besökt har jag gjort mitt bästa för att agera därefter.

Jag trodde nog aldrig att jag skulle tycka det men jag anser att Qatars grannländer ska stå på sig i denna fråga och dessutom försöka förklara det för vår inkompetenta regering som tycker att detta är bra.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/qatar-anklagas-for-att-stodja-terrorister