onsdag 28 juni 2017

Till personerna med hjärtat på rätta stället.

Goda människor beskriver oftast sig själv på det sättet.
De berättar gärna allt bra de har gjort eller gör och kan inte nog prata om detta.
De har hjärtat på rätta stället!

De berättar gärna om sina uppoffringar för andra människors välbefinnande.
Mest kännetecknande för goda personer är att de anser att de själv är just goda och de visar väldigt tydligt avsky mot de som inte anser att de har rätt.
Speciellt mot dem som inte har samma värderingar.
Precis så, de hatar människor som inte delar deras världsuppfattning och gör detta gärna genom att prata illa om personen i fråga, skriva illa om personen i fråga och använder gärna ord som "skäms" och "fy på dig".
För det mesta är deras svenska inte så välskriven som den borde.

Goda människor ser på sin omgivning likt en ubåt, med ett periskop,
De goda människorna hör på nyheterna om en bomb i Afghanistans Kabul och anser att alla som är från den islamiska republiken Afghanistan ska få amnesti i Sverige.
Om det smäller en bomb i Luleå, måste vi i södra Sverige flytta på oss då?
Måste vi fly om norra Sverige hamnar i krig med Ryssland?
Dessa godhetens hyllare har ingen uppfattning om att Afghanistan är 200 000 km2 större än vårt land.
Dessa personer anser att Dublinförordningen är trams och att människor tar sig till Sverige för att de vill ha lugn. De tycker även att dessa personer ska få leva sina liv som tidigare för det är bättre att vi som redan bor i Sverige flyttar på oss.
De har ingen bra gissning på var i landet Kabul ligger men självklart ska alla få komma till Sverige!
Med en befolkning det tredubbla av Sveriges ska vi flytta på oss men de godhjärtade har oftast inte plats. Kanske om de får pengar för det.
De dövar istället sitt samvete genom att lägga några kronor i tiggarens kopp.
De fortsätter dock tala om hur bra allt är. Hur bra de själv är och när någon säger att de har gjort något bra skiner de i glansen över sin egen förträfflighet.

De rättmätigt goda röstar oftast vänster.
Efter miljöpartiets fadäser har de även börjat smyga över till centerpartiet.
Där strider de nu för att vi ska kringgå svensk lagstiftning och ge alla "barn" från Afghanistan amnesti. Det är ju synd om dem!
Jag brukar vara den förste som tycker synd om andra men inte i detta fallet.
Dessa "barn" har definitivt inte kommit till Sverige som första land på sin resa.
Flera brott har ökat drastiskt i grad sedan alla dessa barn kom till Sverige men de goda människorna anser att vi måste ha förståelse!
De goda människorna anser inte att det är några problem att de asylsökande bajsar på stränderna eller i skogen. Att de slänger skräp runt sig, tafsar på de flickor som kommer för nära, våldtar dem om de kan och förtrycker kvinnorna från sina egna länder.
De goda människorna anser inte att detta ska nämnas eller pratas om för då är man en rasist!
De goda människorna tycker det är bättre att kolla genom periskopet.
Skygglapparna på!
- Svenskar skräpar faktiskt också ner!
- Svenskar våldtar och tafsar också!
De goda människorna hyllade Åsa Romson när hon berättade att svenska kvinnor var vana att bli tafsade på för svenska män har alltid gjort så på krogen.. eller hur.
De goda människorna väljer att inte se skogen för alla träden.

På vilket sätt hjälper man någon genom att låtsas som om det inte är sant?
Åkesson har helt rätt när han säger till Romson att man inte är Japan för att man som svensk åker tunnelbanan i Tokyo.
Ingen blir svensk för att de kommer över landsgränsen.
Ingen blir svensk i Sverige för att de blir svenska medborgare och anledningen till det är för att det inte finns några som helst krav för att få ut det medborgarskapet.
Vem som helst kan få det och det är vi gissningsvis väldigt ensamma om i världen.

Jag kan se till mig själv.
Jag har börjat gå ut med barnen igen.
Jag går nu runt mitt älskade Hällevik ensam igen och det är så skönt.
Hade jag varit exempelvis en äldre herre hade jag förmodligen inte känt så för jag hade då inte behövt vara rädd för att bli våldtagen av något av gängen som dragit förbi.
Den egna känslan är svår att ändra på hos andra människor.

De goda människorna har när det varit som mest problem låtsats som att de inte hört sirenerna eller helt enkelt har tagit sitt fordon och åkt någon annanstans och övernattat där. Människor som inte har varit i närheten av vår by men ändå anser sig veta hur det har gått till, som är goda och tycker det är bra med alla dessa välutbildade människor har umgåtts med någon av dem för att sedan kunna berätta att alla är bra!
De blundade när det visade sig att de hyllade Hamas eller ansåg att Palestina gjorde rätt som mördade Israeler. De goda människorna ansåg inte att det hatet var så farligt.
Fy dem som säger något illa om dem!
Goda människor förgyller gärna andras vardag med sin egen närvaro så länge de får något att äta eller dricka. Annars har de bättre saker för sig.

Här var väldigt skräpigt efter midsommar men det har det alltid varit.
Det är fullt möjligt att det finns både de som gjort nummer ett och två på stranden eller i skogen men det är städat nu.
Hade jag varit en god människa hade jag nu påpekat det.
- Kolla! Svenskarna har stökat ner!
Det är som att tro att det på något sätt skulle försköna bilden av de människor som kommit till Sverige och inte beter sig rätt. För vad är då rätt?
Jo, rätt i Sverige är att följa de normer som finns här.
Svenskar är ofta uppvuxna med att man ska ta seden dit man kommer men de goda människorna anser att det inte gäller när andra kommer hit. De goda människorna tycker att seden ska följas när vi åker till andra länder men när människor kommer till Sverige ska vi istället hylla religionsfriheten, deras seder och gärna förinta en del av oss själv för att ta in deras kultur.

Jag har rest väldigt mycket i mitt liv och den som har det kan utan större svårigheter jämföra hur det är på olika platser. I lokalbussarna i Vietnam spottar man på golvet, i Indien äter man med fingrarna och i flera länder får man inte slänga toapapper i toastolen.
Det ser inte ut som i Sverige.
Att tro att människorna som kommit hit de sista åren beter sig som vi är bara naivt.

Sanningen kommer bli väldigt smärtsam den dag dessa goda människor vaknar till för den dagen kommer. Att blunda och hålla för öronen hjälper inte när statistiken visar vilka det är som luras med assistans, vilka som söker bidrag för allt, som trots sina påstått höga utbildningar inte arbetar, som våldtar och tafsar. Dagen kommer även för de goda människorna så egentligen ska man nog bara tycka synd om dem, att de är lite långsammare än andra.
Sist men inte minst, glöm inte att de goda människorna tycker illa om de personer som inte delar deras uppfattning. Det kommer synas väldigt tydligt.
De är ju bara goda när de tycker att de har rätt och anser att just du delar deras uppfattning.