fredag 19 januari 2018

Johan och Mange.

Bristen på fritidsgårdar har den senaste tiden, de sista åren, tagit sig uttryck på de mest bisarra sätt. Det som jag för tio år sedan läste om länder som exempelvis Mexico är idag vardagsmat i Sverige. Märkligast av allt är att det har blivit just det; vardagsmat.
Det blir knappt en reaktion av en våldtäkt, ett mord eller en bomb längre.
Vart kommer det sluta?
svt.se

De sista åren har Sverige verkligen visat världen sin fina sida.
Johan, Mange och alla de andra vännerna har på grund av bristen av fritidsgårdar inte haft någonting vettigt för sig och börjar därför bomba polisbilar.
Helt logiskt.

De sista åren har Johan, Mange och deras vänner kommit på att gruppvåldtäkter är rätt kul. Helst ska man skända den man utsätter, skratta och filma så att man kan visa Andreas och de andra som inte var med. De ljuger sedan och skyddar varandra.
Skolan bryr de sig egentligen inte om längre.
Den var inte tillräckligt anpassad för just dem!
Går de på festival hjälps de åt att antasta unga tjejer för så har de alltid gjort!

När skolan inte var tillräckligt bra och socialtjänsten inte tillräckligt förstående gick de med i gäng istället. De tuffa killarna förstår verkligen hur det fungerar!
De hjälps åt att sätta skräck i sina motståndare och den svenska lagen, den gäller inte dem.
I Malmö bombar de bilar medan andra vänner till dem agerar på samma sätt i exempelvis Ronneby. Där "skyddar" man affärer om de betalar en viss summa i månaden.
Trots att vännerna här i Blekinge egentligen inte får vara här längre så finns de kvar.
Lagen hänger inte riktigt med.

I Malmö har ett andra bombdåd skett mot polisen.
För ett par månader sedan sköts det mot en polis´ privata bostad där hela familjen låg och sov. Samtidigt säger deras chefer att detta inte kommer stoppa någon.
Det kommer bara generera hårdare tag!
Detta är bra men jag är väldigt säker på att jag inte hade fortsatt som polis när jag ska göra det med mitt och min familjs liv som insats.
De människor som finns till för oss alla, som är samhället ena stöttepelare, de ska hotas och utsättas för diverse saker.

När i hela världen ska det börja pratas klarspråk om vad Johan och Mange egentligen sysslar med?
Vi kan inte skylla på de försvunna fritidsgårdarna längre och polisen ber nu om hjälp att sätta dit de misstänkta och andra gärningsmän.
Borde det då inte finnas en gärningsmannabeskrivning som kan ge allmänheten en hint om hur Johan och Mange ser ut?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/atalade-misstankta-pa-sannolika-skal