tisdag 21 september 2021

Sverige - landet för dig som vill gå med i IS.

Sverige skickade ett plan och hämtade hem IS-kvinnorna och deras barn. Barnen omhändertogs i Sverige och kvinnorna förhördes. Sedan släpptes kvinnorna fria i Sverige.
Så mycket för svensk lag!
Det ska nämligen jämföras med att vi utvisar barn som bor i familjehem i Sverige.
Barn som aldrig har varit i landet deras föräldrar kom ifrån, de ska utvisas. 

Dessa kvinnor, som valt att åka till ett annat land och ansluta sig till en terrororganisation hämtar vi hem med ett flygplan. Vi släpper dem sedan helt fria att gå rakt ut i vårt samhälle och ansluta sig igen, riskera livet på andra människor och göra som de vill.
Är detta verkligen sunt?
För mig är det självklart att de inte ens skulle tas till Sverige.

Artikeln berättar att en av kvinnorna är misstänkt för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsbrott. 
En annan av dem är dömd till rättspsykiatrisk vård och där hotade hon personalen med att skära halsen av deras anhöriga. En tredje kvinna tog med sina fem minderåriga barn ner och satte dem som barnsoldater varav två av dem dog. Hon är misstänkt för krigsbrott och tvångsgifte.
Tänk vad dessa kvinnor har utsatt sina barn för!
Tänk vad de har utsatt andra människor för!
De kan nu skada just dig eller din familj för de går fritt i samhället trots de brott de har begått. Helt fruktansvärt i min värld.

Känner ni er nöjda med dessa beslut?
Hur Sverige drivs?
Det är inte jag och min övertygelse är att partierna som sitter i riksdagen och har tagit fram dessa lagar och regler, de är inte kapabla att fixa detta. De kan inte förändra de felaktiga besluten för det skulle betyda att de erkänner sig själv som fel och det är det inte någon av dem som gör.
De anser sig nämligen alla vara ofelbara.

Just du kan faktiskt förändra detta!
Du kan om ett år göra skillnad.
Jag vill inte ha några IS-kvinnor som åker lyxbiljett till Sverige och lever på oss skattebetalare. De borde i samma stund som de lämnar Sverige bli av med sitt svenska medborgarskap.
DE bör aldrig mer vara välkomna tillbaka för om man först kommer till Sverige och får ett nytt liv, då kan man inte välja att åka ner och terrorisera andra människor.
Då kan man stanna där, där det nu var så bra!