tisdag 9 november 2021

Dags för ett nytt konstverk?

Det är svårt att inte låta bil.
Jag skulle aldrig jaga eller kränka någon men när det blir såhär så förundras jag över de där myggen och kamelerna. Media, varför slår ni inte på den stora trumman?
Varför skapar ingen en staty?
Ett konstverk?
En kvinna som kastar pengar från ett löpband?
Varför blir det inte en framsida i kvällspressen?
Nähä.. ok.
Hon skämtar inte om något som är känsligt i vissa öron och skyddar ingen politiker från högerkanten. Hon har bara lurat skattebetalare och andra företagare på pengar.

Till saken hör att jag inte bryr mig om vem som gör vad.
Allt är upp till var och en så en vacker dag står man där och möter förhoppningsvis det öde man själv har skapat och förtjänat. Min åsikt har alltid varit just den att om du låter mycket och dömer andra, då har du inte heller rent mjöl i din egen påse.

Jag blev hängd, flådd och jagad för en skämtbild.
Att jag var nykter och att alla på bilden var med på det var inte viktigt.
Snyftartiklar skrevs och människor tror att de är skyddade.
Att sitta onykter och halvhögt gråta över hur hemsk jag är under exempelvis en fotbollsresa blir väldigt spännande i dagens mediesamhälle där alla har både kamera och filmkamera i mobilen. 
Självinsikten är noll.
Skämtbilden ansågs fruktansvärd!
Inte för att man frivilligt deltog utan för att andra såg den. 
Politik ska vara en förtroendebransch.. lätt att uttala men uttalas de orden så borde det också vara lätt att följa de regler man själv har satt upp under exempelvis corona för de där mobilerna fungerar även på till exempel fester.

Nu har vi då en högt uppsatt politiker som äger företag och menar att hon har arbetat för "barnets bästa". Med skulder på 800 000 kronor och en halv miljon som ska betalas till gymmet i Bromölla så tar hon ändå hand om skattebetalarna i Sölvesborgs pengar i Sölvesborgshem.
Går det verkligen ihop?
För mig är det nämligen så att kan du inte ta hand om din egen ekonomi så kan du garanterat inte ta hand om andras heller. Det handlar för mig inte om vem personen är eller vilket parti personen förespråkar utan om hur man handskas med andras saker.

Jag må ha dålig humor som befinner sig långt under bältet men det är jag.
Det har alltid varit jag och jag slutar inte skämta för att några blir kränkta.
Jag kan dock ta hand om min ekonomi.
Jag har inte lurat skattebetalarna genom att klänga fast vid lönen jag fick som politiker för den är för mig helt oviktig. Jag hade kvar mitt vanliga jobb precis som den politik jag förespråkar tycker.
Jag vill inte vara en del i den politiska adeln som föds av sådana här artiklar.

Socialdemokraternas oppositionsråd hängdes ut av riksdagsledamoten, regionrådet och de egna för att inte ha vaccinerat sig. Det ska bli spännande att se hur allvarligt det är att lura skattebetalare och enskilda företag på deras pengar så jag väntar med spänning på reaktionen från de tidigare nämnda, för att visa vikten av ärlighet med ekonomin för oss medborgare.
Häng upp en regnbågsflagga så är allt förlåtet!

Hur var det nu?
(S)ila mygg och svälj kameler?