onsdag 24 november 2021

När 30-talet återvänder.

Många vill inte förstå eller hycklar över jämförelserna mellan 1930-talet och judarnas situation jämfört med hur det ser ut nu. Till saken hör att jag tror att man inte vill se likheterna.
Ingen anser att ovaccinerade ska till koncentrationsläger eller avrättas.
Det faktum att många av de som dör med corona faktiskt är vaccinerade, tyder även på att vaccinet faktiskt inte har den effekt man ville - vilket också visar sig i att antalet doser ständigt kommer att ökas på.
De likheter som finns om man backar nästan hundra år, det är det faktum att människor delas upp i grupper. Trots att någonting är frivilligt så blir man mer eller mindre tvingad att ställa sig i kö i fållan som staten och media skrämmer upp.

Under 30-talet i Tyskland så började den fördelning som sedan skapade kaos.
Vi kan se ett liknande mönster i Apartheid och hur mörka människor inte fick samma rättigheter på grund av sin hudfärg. Och det är det som är pudelns kärna.
Det är att fördela människor för något.

Det spelar ingen roll vad det är.
För tänk på det.
Du ska gå på en konsert med dina vänner.
Alla som har vaccinationspasset - med den uppdatering som nu kommer krävas med EUs nya regler - de kommer in. Har du inte vaccinet kommer du inte in.
Inte på grund av hög smitta i Sverige, att det är bevisat att du smittar eller att du är sjuk.
Enbart på grund av ett papper.
Ett papper som inte säger om du har ebola, HIV, AIDS, hepatit i någon form, vinterkräksjukan, RS-virus, herpes eller andra sjukdomar som många gånger kommer vid nära kontakt.
Du ska ha ett papper som säger att du är vaccinerad mot en sjukdom som du inte vet att du har om du har den. I den absolut största majoriteten av fall är det nämligen så.

Tänk samma kö och så sorterar du människor efter vikt, ålder, kön, hudfärg, religion.. du kan välja vilket du vill. Det hade aldrig gått. Det är nämligen rasism.
Du får inte särskilja människor!
Människor har nämligen en rättighet att bestämma själv över sin kropp utan att få straff för vilka val de har gjort. Statistiken är dessutom väldigt tydlig och de som är lite medvetna och ser sig runtomkring i Europa, de börjar nu så sakta att förstå.

Vilka länder har hög smittspridning?
Jo, samtliga som har haft en total nedstängning.
Hur tänker man lösa det nu?
Jo, genom att stänga ner igen, tvinga människor till ett vaccin som uppenbarligen inte hjälper och sedan sätta upp restriktioner för dem som tänker själv.
Vad har man då lärt sig?
Ingenting.

Kontentan är dessutom att Sverige har gjort rätt.
Vi tittade på hur historien ser ut och lärde oss, trots att vissa partier envist hävdade regeringen och folkhälsomyndighetens fördärv av riket i sina beslut.
Vi har en låg smittspridning för att vi aldrig stängt ner samhället.
Historien säger nämligen att du aldrig kommer klara dig ifrån någon smitta.
Förr eller senare tar den sig igenom alla.

Tittar vi då på vilka som faktiskt dör så finns det två väldigt tydliga faktorer:
  • Du är över 70 år.
  • Du är för fet.
Svårare än så är det faktiskt inte. Är du då överviktig så är det bästa du kan göra att banta. Ålder kan vi inte göra så mycket åt. Är du då både över 70 år och överviktig så bör du fundera på hur ditt liv ser ut.

Varför är detta då så hypat?
Mitt svar: Media och sociala medier i en kombination med människor som inte läser källan utan bara medias skrämselpropaganda och till syvende och sist så handlar det om pengar. Någon tjänar på detta. Blekinge är nämligen ett klockrent exempel.
Vi har en domedagsprofet som mässar över hemskheterna och att vi ska hålla avstånd i jul, samtidigt som media beskriver skräckscenarior.
För två veckor sedan hade Blekinge 5 inlagda med corona.
För en vecka sedan hade Blekinge 7 inlagda med corona, varav en på intensiven.
Denna veckan är det 3 inlagda med corona. Ingen på intensiven.
Trots det så införs restriktioner och pass.
Varför?
Valåret är igång.
Någon behöver uppenbarligen mer pengar.

Alltihop är absurt och protesterna runt om i Europa ger hopp om att det finns de som faktiskt läser källan och inte bara går med på allt, för när ska majoriteten vakna till!?
När de är inne på spruta fem eller sex?
Över 80 procent har nu tagit två sprutor.
Jag har legat inlagd med corona.
Någon gång måste människor i gemen börja ifrågasätta.
Ett coronapass, det är en nystart för det tänk som började för hundra år sedan och det är inget Europa eller Sverige borde använda.