fredag 5 november 2021

Ett stort gratti(s)!

Ny partiledare för socialdemokraterna och med största sannolikhet blir hon vald till den första kvinnliga statsministern i Sveriges historia. En milstolpe på många sätt.
Jag kan bara säga grattis och lycka till!
Jag är uppfostrad att göra så.

Socialdemokratin som politik har aldrig lockat mig och har inte varit något jag någonsin har funderat att passera över till. Det finns dock väldigt många trevliga människor inom partiet och en av de bästa bor på samma ort som jag. Peter Jeppsson är en klippa på alla sätt.
På samma sätt kände jag för förre vice talman Jan Björkman när han satt i regionen tillsammans med alltid lika trevliga Kjell-Åke Karlsson. Människor som kunde dela på politik och person.
Det är för mig hedrande hos människor.
Många är de som blandar ihop dessa två saker och inte klarar att umgås med dem som inte delar samma uppfattningar. För mig blir det motsatt effekt då det i min värld visar på en väldigt liten människa som inte kan se utanför sin ram och därmed inte heller kommer förstå hur någon annan tänker.

Jag är liberal och konservativ och har varit det i hela mitt liv.
Mer liberal än konservativ och mina tankar är fria.
Mitt sinne fungerar inte som på många andra och jag ser hellre lösningar än problem.
Att jag inte skulle kunna prata gott om någon som jag inte delar min uppfattning med blir absurt. En väldigt god vän under min uppväxt var medlem i AFA.
Extremvänstern.
Det var aldrig ett bekymmer för vi höll det på en bra nivå.
När jag fyllde år fick jag en vinflaska med Mao på och när han fyllde år jäklades jag tillbaka.
Inget värre än så för vi delade samma intresse för bland annat musik.
Man måste ser bortanför åsikterna.

Magdalena Andersson.
Jag känner inte dig, har aldrig träffat dig och är inte alls glad i den politik ni för, även om ni de sista åren har börjat agera på rätt sätt.
Jag önskar dig all lycka till!

Självklart kommer det inte spela någon roll för förhoppningsvis vinner ni inte fler val men som en god motståndare så ser jag hellre att vi kämpar mot varandra på ett bra sätt än att bete sig illa.
Må bästa parti vinna i slutändan!

Egentligen är jag mer sarkastisk än så för låt det gå som det går, bara miljöpartiet åker ur riksdagen.
Jag är trött på att straffas för att jag bor på landet.