söndag 14 november 2021

Vikten av ditt brott?

Inte något litet kommunalråd, för det finns det ju ändå ungefär 300 av, utan en riksdagsledamot. Ledamot för ett parti som haft cirka 70 platser.
70 utvalda i hela Sverige, vilket borde vara någon form av kvalitetsmärkning fast att alla vet att det många gånger snarare är motsatsen. 
Abdirizak Waberi satt i fyra år för moderaterna i riksdagen.
Inte nog med det så var han rektor för Römosseskolan.
Han har flera gånger anklagats för att verka för islamism som vice ordförande för FIOE; Federation of Islamic in Europe och har uttalat att kvinnor och män ska åtskiljas, ungdomar inte ska få ha pojk/flickvänner och att popmusik bör förbjudas.
Trevlig kille.

I somras blev han avskedad som rektor på Römosseskolan för döm av allas förvåning.. mannen som inte anser att ungdomar ska ha respektive på grund av sin religiösa tro, har spenderat skolans pengar på sexklubbar. Spännande det där hyckleriet.
Spännande för 13 miljoner kronor som han har fört in på sina egna påhittade konton istället.
Pengar som har skickats till Somalia.

Så inte nog med att vi har bidragit med allt i detta livet här, så stjäl man från oss skattebetalare som grädde på moset. Man kanske inte måste känna tacksamhet men lite ödmjukhet är inte fel.
Det är faktiskt andra människors pengar som skickas utomlands!

Klistrar då media hans ansikte överallt?
Nej.
Han är rektor på skolan sedan länge och alla vet att rektorn på skolan är anklagad men han skyddas. Tur att han inte skämtat med någon bild..
Född och uppvuxen i ett annat land.
Kommit till Sverige och propagerat för hur fel vi lever här, förskingrat våra pengar och levt på oss skattebetalare. Stulit från oss, men han kommer inte behöva lämna landet.
Treåriga Tim från Nigerias som bor i Österlen.. han ska dock ut!
Sverige och våra lagar.
Hur tänker de som styr egentligen!?

Jag kanske är för hård men om man som Waberi totalt har missbrukat sin rätt att få vara här, då bör man också lämna landet. Jag tycker det är ett totalt slöseri med skattepengar att ens behålla honom.
Han om någon har bevisat att han inte följer varken svensk lag eller svenskt levnadssätt.