torsdag 4 november 2021

När Apartheid flyttade in hos Socialdemokraterna.

Johanna Beijer.
Oppositionsråd i Sölvesborg.
Ingen jag känner mer än att vi suttit på flera möten tillsammans genom åren. 
Hade jag varit som väldigt många andra inom den politiska världen så skulle jag nu ha bedrivit en hatkampanj mot henne för att hon har valt att inte vaccinera sig mot corona.
Jag anser dock, tvärtemot hur många andra verkar tänka, att det inte är mitt beslut och inget jag ska lägga mig i. Hon är en fri människa i en fri värld och får ta de beslut hon vill.
Mig veterligen har hon inte kampanjat för att man ska ta vaccinet heller varpå det inte blir någon form av hyckleri. Hon lever helt enkelt bara som hon lär vilket jag anser är det korrekta i denna annars mycket märkliga värld.

Att högt uppsatta politiker i kommunen har haft väldigt mycket fester under brinnande corona har förmodligen inte missat någon utom media. Att flera blivit sjuka efter festerna ignorerar man också, men när nu någon faktiskt säger att man inte har vaccinerat sig så ska den personen hängas offentligt!?
Varför inte jaga dem som gick emot samtliga restriktioner istället?
Både de nationella men även de kommunala man själv satt upp!
Levt i ren hyckleri genom att agera tvärtom vad partiet man förespråkar säger.
Det är tydligen ok.

Nu ska Beijer straffas från sina egna partikamrater genom att inte få delta på möten hon har rätt att befinna sig på. Istället för att faktiskt bara vara mänskliga och tro på den egna individen så nekar man.
Regionmötena har en sal utanför som fungerar alldeles utmärkt att sitta i och ändå vara delaktig på mötena. Jag har själv utnyttjat den med samtliga barn när det har varit kris för genom att sitta där störde jag inte alla andra.
Den stora frågan måste också vara att om hon nu inte är vaccinerad på eget val, men alla andra är det. Tror man inte på vaccinet man har satt in i sin kropp?
För om man tror på det så borde man inte vara livrädd för en person som inte är vaccinerad. 
Där är min logik.

En sal full med vaccinerade människor är livrädda för en person som valt att inte vaccinera sig. Hysterin fortsätter och jag undrar när fortsatta förslag kring exempelvis pricksystem ska komma. Corona har en oerhört låg dödlighet och har haft under hela tiden.
Vilket vaccin ska då vara viktigt att ha?
Mässlingvaccinet?
Röda hund?
Hepatit A och B?
Hur många har fått just den frågan?

Jag är fullvaccinerad med alla beprövade vacciner och har varit inlagd med corona så här sätts inte fler sprutor då mitt skydd ska vara fullgott. Jag hade inte tagit detta vaccin oavsett och det av samma anledning som att jag inte vaccinerade mig mot fågelinfluensan eller svininfluensan.
Den dag pandemin som kommer ligger på ebolas dödlighet så tar jag sprutan men det är också så långt jag kommer dra det för i min värld är detta ett hån mot alla människor som dör i svält och fattigdom. Av de 15 000 personer i Sverige som har dött med corona hade nämligen 85% av dem dött oavsett inom en snar framtid.
Det betyder att 2250 personer har dött AV corona på 18 månader. 
Det är färre än antalet döda i cancer på två månader.

Någonstans måste man förstå och fundera över vad som verkligen händer.
Att Beijer nu inte får gå på möten är helt absurt för om regionen nu är så rädd och inte tror på det vaccin de själv har tagit, då borde mötet ha varit digitalt.
Vi ska inte ha någon form av apartheid-system i Sverige.

För mig handlar detta om människors egna vilja och om man trots sitt vaccin är så rädd för andra människor, då kanske man ska ta och stanna hemma tills man känner sig lugn inför detta.
Samhället kan inte stå stilla längre.