söndag 8 november 2015

Danmark kan!

Fyra av fem "barn" i Danmark var inte barn. Finland anser att alla som vägrar att ålderstestas är myndiga. I Sverige är det synd om alla dessa stackars barn som tagit sig till Sverige.
Morning has broken...

svt.se
Mellan 70 och 80% av alla de som kom till Danmark var inte barn. De var inte ens ungdomar utan över arton år. Danmark har skickat ut signaler om att de kommer testa åldern vilket garanterat att många av de som tänker påstå sig vara barn, fortsätter till Sverige. Här vet de nämligen att ingen av dem kontrolleras utan alla är välkomna.

Jag har skrivit om detta tidigare och har en tydlig uppfattning om att det som är barn i mina ögon är de som går på låg och mellanstadiet. Ungefär. De som går på högstadiet räknar jag som ungdomar. I Sverige. De som kommer från länder där man redan som barn börjar arbeta och där de i tioårsåldern blir fruar, har garanterat en annan definition på vad som är barn och vad som är en vuxen.
Här är det nämligen ett pedofilbrott att ha sex med någon under femton år.

Härom veckan stod det i svensk media att de ensamkommande flyktingbarnen numera var i åldern fjorton till femton år istället för sexton till sjutton som det har varit tidigare. Om man nu inte testar barn redan nu, hur kan man göra denna uppskattning?

Sverige måste bli betydligt tydligare med att vi nu SKA ha ålderskontroll av barnen. Inga om eller men. Sverige klarar inte det tryck som nu kommer till Sverige och i senaste programmet av Uppdrag Granskning stod Morgan Johansson och försökte prata, på olika vis, om att landet inte klarar av detta tryck. Detta förstod jag för ett par år sedan men nu verkar det ha tagit sig uppåt i Sverige med. PK-eliten börjar vakna och min förhoppning är nu att de ska berätta för alla ledamöter, att nu går det inte mer! Med tanke på hur flata många verkar vara med exempelvis DÖ så kommer förmodligen samma skara nicka i kör även denna gång, då själen uppenbarligen är till salu.

Heja Danmark!

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/alderskontroller-inget-problem-for-vara-grannlander