fredag 13 november 2015

(S)jälvklart.

Ett arbete. 1/32 000 traineejobb har skapats!
Socialdemokraterna kanske kan ta hjälp av det fantastiska Miljöpartiet att räkna?
Hur får de ihop detta?

Socialdemokraterna lovade 32 000 ungdomar låtsasarbeten.
Vart tog de vägen?
Igen vet, men de finns inte.

Socialdemokraterna har åter igen gjort det de är bäst på, hittat på!
De skulle inte bara skapa världens bästa skola med Miljöpartiet, på ett par månader, sänka arbetslösheten och ge alla ungdomar sysselsättning. De skulle dessutom visa hur man verkligen ledde ett land efter åtta års förstörelse.

Grattis!
Ni lyckas!
Alla tidigare rekord är nu slagna och det är en katastrof för hela Sverige. Samtidigt som ungdomar enligt Socialdemokraterna ska ha traineearbeten med annan lön ska nyanlända enligt Miljöpartiet ha enklare arbeten. Riktigt smart.

=D
Följer man nyheterna nu så handlar väldigt mycket om invandringen och mycket media verkar ha fått upp sina ögon för vad som egentligen händer i Sverige. Många reportrar lär dock inte märka det förrän ledningen kommer och säger att det ska skäras på deras arbeten och i deras yrke med. Allt för att försöka få pengarna att gå runt.

Vad de inte funderade över med dessa traineejobb är att de många gånger tar mer tid från den "vanliga" arbetaren. Att ha en praktikant med sig kan ju verka kul men att ständigt ha någon som går efter dina hälar kan inte vara det mest effektiva. Hur ska ansvarsfördelningen vara?
Praktikanter kan visserligen vara berikande men sedan kommer en annan fråga som ingen i princip vågar tala om: Vill dessa ungdomar verkligen göra detta?
Vill ungdomarna arbeta? Varför kommer de då inte via arbetsförmedlingen och börjar med de arbeten de kan behärska? Jag vet, ingen får säga att alla inte vill arbeta men de flesta är nog medvetna om att det finns människor som faktiskt inte vill ut i arbetslivet och det av olika anledningar.

Nu ska de åtminstone bli lyckliga!
De är nämligen bara 32 000 personer som slåss om den enda traineeplats som finns i Sverige.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/av-32-000-traineejobb-blev-det-bara-ett