fredag 20 november 2015

"Sverige har varit naivt"

Sverige. Hela landet Sverige med alla dess medborgare har varit naiva i frågan om IS. Löfven är verkligen intelligent. Han beskyller hela svenska folket för att vara naiva när huvudpersonen i dramat egentligen är han själv.

Det går inte att beskylla Löfven för hela regeringens fel för det är egentligen stora delar av regeringens fel. Trots upprepade protester borde även PK-eliten ha börjat reagera för många år sedan när alla andra gjorde det. Med "alla andra" menar jag alla vanliga människor. De människor som kom och ställde frågor innan valet och ifrågasatte det som höll på att hända när politiker över hela Sverige hade blivit munkavelsbelagda av media och eliten, det är precis det som händer nu.

Alla de människor som likt strutsar haft huvudet långt ner i sanden, de börjar nu se det som varit uppenbart för alla andra. Vad ska Mona Sahlin göra nu?
dykarna.se
Jämföra regeringen med Trollhättan?
Det lär inte bli med IKEA i alla fall.

"Sverige har varit naivt". Nej, regeringen har varit naiv.
Sedan första dag detta kom på tal så har jag präntat ner att jag anser att dessa människor har förverkat sin rätt att befinna sig i Sverige. Motsvaret har blivit att vi ska hjälpa dem. Helst ge dem ett arbete med för det var synd om dem på grund av den stora brist det har varit av fritidsgårdar.
Jag tror varannan människa i vårt avlånga land reagerade när de ville ge dessa personer ett arbete.

Sveriges gränser har stått öppna. Vi har ingen som helst uppfattning om vilka människor som befinner sig i Sverige och trots detta flödar det in fler här. Media väljer att vinkla det som vanligt. Barnkanalen, Lilla Aktuellt och andra medier främst för vuxna sprider hellre solskenshistorier om de asylsökande, berättar vad alla barn kan göra och sjunger sånger om vad viktigt det är med att alla är olika. Rasism är ett ord barnen hör ständigt. Sällan nämner de viktiga ord som demokrati och yttrandefrihet men det passar in i den mediebild Sverige har. Med den utveckling som syns ligger journalistiken i detta land en bra bit ifrån det vanliga tänket och de som kritiserar någonting tystas.
Sker ett dåd från en religiös fanatiker ägnas det mer tid åt att förklara hur kärleksfulla alla andra människor är inom samma religion istället för att hjälpas att fördöma handlingen. Alla är inte onda!
Demokratin Sverige är på väg att bytas ut mot ett isberg där toppen ligger och vilar på högerkanten men där den stora massan jäser under ytan.

Löfven, det finns fler saker som "Sverige" är naiva med.
Vidga vyerna utanför Stockholm och se dig omkring, lyssna på vad människor säger.
Detta fungerar inte längre.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-sverige-ska-aldrig-bli-en-fristad-for-terrorister