lördag 7 november 2015

Ockupanter!

Aktivisterna säger att det är synd om tiggarna. Varför låter då inte aktivisterna dem bo hemma hos dem? Eller mänskligheten är bara tillräckligt bra när media ser eller det går att vinna något på det?

Aktivisterna berättar att ockupanterna stannar kvar för att pressa politikerna och tjänstemännen att lösa deras situation. Någon annan ska alltså lösa situationen till dem som om de vore fem år och totalt handlingsförlamade själv. De har faktiskt tagit sig till Sverige, byggt läger och uppehåller sig i Sverige på falska premisser. De får inte stanna här!
svt.se
Nyheterna berättar att de tagit lastpallar och madrasser samt släckt ett par eldar men varken migranterna eller aktivisterna förstår hur man kan göra såhär. Jo, om jag som privatperson hade tagit med mig en lastpall och placerat mig framför kommunhuset eller Sorgenfri för den delen, samt börjat elda i tunnor där, så hade jag fått böter, böter och åter igen böter. Jag hade aldrig fåt vara kvar och jag tycker att polisen gör helt rätt!

Det är på tiden att svensk lag gäller lika för alla i detta landet!
Inget mjäkande, inget daltande och inget tyck-synd-om utan visa att ni är vuxna människor som ansvarar för er egen situation. Till alla aktivister där ute: Ta hem de så kallade EU-migranterna!
De tycker säkert att det är kallt och vill bara ha en tillfällig bostad!
När ni kommer fram till att de inte längre kan bo hos just dig flyttar de direkt.. eller får du vänta några år på att polisen ska komma och identifiera dem. Har du då tur så sker det lite snabbare då du som aktivist förmodligen tillhör vänstern och är kompis med media.

I Sverige kan man inte bosätta sig var man vill och sedan tycka synd om sig själv så du, kära älskvärda och solidariska människa, hjälp Eu-migranterna att flytta hem till just dig så de slipper den kalla gatan!

Tack poliserna som gör ett bra jobb!

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/skane/migranterna-flyttas-fran-stadshuset