tisdag 17 november 2015

Tweet i klaveret..

Var är ni?
Alla ni som fördömer vissa politiker på högerkanten så fort de öppnar munnen?
Ni som dömer partiledare för vad deras sympatiserar tycker nu eller vad de tyckte förr?

Hur många gånger ska Åsa Romson få trampa i klaveret innan det räcker?
Mitt under pågående terroristattack i Paris twittrar Sveriges vice statsminister om att detta kan innebära problem för klimatmötet som ska vara där i december. Helt otroligt.
Värst av allt är att media till stora delar verkar släppa igenom detta. Också.
metro.se
Romson är ett praktexempel på någon som inte lever som hon lär och min uppfattning är att hon har synts betydligt mindre i media de sista månaderna vilket jag antar är en följd av att hon bland annat målar sin båt med miljöfarlig färg.
Nu visar hon höjden av okänslighet och fokuserar helt fel när människor kämpar för sina liv.

Alla hatare, varför jagar ni inte Romson?
Tänk om någon annan partiledare sagt eller gjort som hon gör. Hade medias dom blivit densamma eller värre? Min uppfattning står väldigt klar.

Samtidigt som alla andra partiledare gick ut och fördömde det som hände, visade beklagande och kondoleans så tänker Miljöpartiets ena språkrör på miljömötet hon ska på nästa möte.
Självklart är det viktigt med ett sådant möte och vill hon twittra om det så ok, men hon kunde väl följt god sed samt smaklighet och väntat i ett par dagar för att sedan uttrycka sin oro över mötet?

De som påstår att media behandlar alla lika, försök hitta information om detta och se hur mycket det är. Tänk sedan på hur en partiledare kan bli uthängd för vad någon som sympatiserar med densammes parti. Media är inte jämställda och opartiska.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/svenska-politiker-fordomer-terrordaden
http://www.dn.se/nyheter/politik/romson-ber-om-ursakt-for-tweet/