fredag 6 november 2015

Och pekar i det blå.. Vem i hela världen kan man lita på?

Stanna i Tyskland! Det är Morgan Johanssons svar till de asylsökande som står och väntar i Tyskland för att ta sig till Sverige. Uppdrag Granskning blev ett problem för honom och nu står han och säger i princip samma saker jag har ansett vara det riktiga under de sista tre- fyra åren.
Ett endaste parti har sedan första dagen sagt exakt samma sak men till vilken nytta?
Övriga partier har fram till nyligen svävat i det blå där de tittat på den offantliga mängd skog Sverige har. De har pratat sig varma om hur mycket Sverige tjänar på detta och hur högutbildade alla är som kommer medan vi samtidigt diskuterat att dra in bidragen till de länder och människor som inte har en chans att överleva utan vår hjälp.

Sakta, sakta vänder nu vinden.
Det har till och med gått upp för regeringen och eliten att detta fungerar inte i längden. Sverige klarar inte att ta hit alla människor. Vilka är nu rasister?

Den som har ifrågasatt invandringen, bristen på kontroll, bristen på humant mottagande och problemen som uppstår i skolan och vården har blivit kallade för rasister och Sverigedemokrater. Istället för att styrningen gjorde något åt detta bestämde man tvärtom att människorna som söker asyl skulle få rätt till akut vård, tandläkarvård och alla barn skulle få gå i skolan. Stick i stäv med vad människor pratat om. Inför valet var detta i princip den enda fråga väljare tog upp och svaret som skulle ges var att allt skulle lösas med arbeten.

Så nu undrar jag. Hur ska detta gå till?
socialdemokraterna.se
Den mängd människor som strömmar in i Sverige kostar nämligen pengar och detta har de styrande börjat förstå. Det kanske blir en vinst i framtiden men fram tills dess kostar det väldigt mycket pengar förutom det fakta att vi inte har dagis, skolor eller vård så att det räcker. Många är äldre som kommer och de kommer aldrig bidra med pengar utan tvärtom. Sveriges system gynnar de som aldrig bidragit till den välfärd landet har. Barnfamiljer som kommer har rätt till retroaktivt föräldrapeng. Hur dumt är inte det? Istället för att ändra systemet så att det gynnade de som arbetat och bott länge i landet ändrades det förra året så att de som flyttade hit inte skulle kunna få ut för mycket pengar ur detta system.

Det ett parti förutsåg för ett par år sedan och som har gjort dem så stora är idag verkligheten som kommit ikapp övriga partier. Hur ska de och media nu slingra sig ur detta?
Är det då bara Sverigedemokrater som är rasister när de tycker att människor inte ska komma hit eller är det även rasistiskt om det är Socialdemokrater som tycker likadant?
Artisteliten som idiotförklarat stora delar av folket, vad ska de göra nu?
Alla riksdagsledamöter som hoppat efter ledningarnas pipa utan att ifrågasätta, ska de nu göra en helomvändning för att berätta vad bra motsatsen är?
Ser inte människor att detta är hyckleri blir jag rädd.
Det är för mig nämligen hyckleri på hög nivå att under loppet av det sista året helt vända i frågan alla avskyvärda, främlingsfientliga människor velat ha ett svar på. NU är det nämligen ok att tycka att flyktingarna ska stanna i Tyskland. Snart är det kanske ok att de stannar i närområdet med?
Jag ser med glädje fram emot att få se alla godhjärtade och fantastiska människor som gratis ställer upp och ger alla dessa asylsökande tillfälliga bostäder i sina egna hem för nu om någonsin gäller det att alla dessa hyllare, av de i princip öppna gränserna, tar sitt ansvar! Att besöka ett asylboende för att lägga bilder på sociala medier duger inte, utan gör något på riktigt med!

Jag ser åtminstone fram till den dag när de säger att det är tvär stopp då vi inte har bostäder, än mindre arbeten, till dessa människor som kommer. Jag ser även fram emot att människor ska hjälpas i sitt närområde. Jag ser fram emot att vi inför svensktest och kunskapsprov för ett medborgarskap. Jag ser fram emot att de som begår brott utan undantag ska utvisas för är det svåra förhållanden i deras hemländer skulle de tänkt på det innan de begick brottet. Jag ser fram emot att det ska ställas krav och att alla skyldigheter ska berättas, inte bara rättigheterna.

Det mesta av detta är fortfarande rasistiskt men en ljusning är förmodligen på väg!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/minstern-sverige-kan-inte-garantera-boendeplatser