tisdag 15 november 2016

Alla Svenssons är på detta viset.

Hot. Trakasserier.
Migrationsverket har sedan 2013 fått utstå ett stort antal ökade hot men,
de har inte blivit utsatta för något.
Precis det var anledningen till att jag tog upp detta.
svt.se

De som arbetar för Migrationsverket eller andra instanser som finns runt alla de asylsökande som kommit till Sverige berättade i radion förra veckan att de inte anmäler hoten för det är så många hela tiden att de inte hade gjort något annat än att anmäla hot hela dagarna. De visste ju att det aldrig skulle hända något utan att polisen skulle lägga ner det direkt.
Nu är det även med på SVT och i denna artikel skriver de just så.
De har BARA blivit hotade och trakasserade, de har inte blivit utsatta för mer..

Men grattis!
Någon hotar dig, din familj och ditt liv men de brukar bara hota så du behöver inte känna dig rädd?
Hur svårt kan det vara att bevisa ett telefonsamtal och med tanke på att dessa personer är anställda av staten borde straffet bli en omedelbar utvisning/verkställande dom då de klart visat att de inte förstår hur ett demokratiskt land är uppbyggt.

De människor som söker asyl och får avslag, de ska lämna landet omedelbart. Allt annat är rättshaveri. Säger lagen att de inte längre får plats här, så ska de bege sig hem hur jobbigt det än är men saken är den, att de är välkomna för att gå en utbildning eller arbeta här. De ska då ha ett visum som alla andra som kommer den vägen till Sverige och detta är inget unikt utan något varje iland kräver. Varför ska det då finnas människor som har så dålig koll på hur en rättsstat fungerar i vårt land?

Tänk alla dessa människor som nu arbetar på exempelvis Migrationsverket, de ska behöva må dåligt och lida för att andra människor inte finner sig i de lagar vårt land har.
Att behöva gå och vara rädd för sig själv och sin familjs säkerhet borde inte finnas i ett modern land.

Nu väntar jag bara på att någon intelligent riksdagsledamot eller minister ska gå ut och berätta att detta inte handlar om människor som söker asyl, utan det är såhär alla svenskar beter sig.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/hot-vanligaste-incidenten-hos-migrationsverket
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/migrationsverket-vi-tar-det-pa-storsta-allvar