fredag 18 november 2016

Inga öppna hjärtan.

Det går helt enkelt inte. Täby följer nu Ekerö och stänger dörren för de anvisade asylsökanden som ska komma till kommunen. De påstår nämligen att det är för många.
Den förra statsministers hemkommun lever inte efter tankarna de hade.

Det som nu drabbar Stockholm drabbade stora delar av Sverige tidigare men munkavlar delades då ut. När min hemkommun Sölvesborg fick sitt första asylboende och jag klagade fick jag veta hur hemsk jag var. Att jag var rasist. Att människor faktiskt flyr krig och är glada bara de slipper just det! Allt kommer bli bra.
svt.se

Nej, allt blev inte bra. Turismen har garanterat drabbats då det inte längre finns så mycket hotellrum. Polis, brandkår och ambulans är här ständigt. Människor får inte plats att bo.
Stockholms olika delar känner nu av vad eliten har bestämt.
De kommer nu ställas inför att bygga modulhus eller upplåta idrottshallar.
Rasister!

Den tänkande människan inser att detta inte är bra för någon. Människorna som kommer ska inte behandlas som djur, bör få sitt uppehållstillstånd inom några veckor och det schyssta hade varit att redan från början berätta att Sverige inte är paradiset på jorden.

Jag tror på att lagar ska följas och varje kommun har blivit anvisade människor på flykt vilket jag var för, av precis den anledning vi ser nu. Människor skulle vakna upp.
Självklart ska vi hjälpa de människor vi kan men det måste ske humant.
Nu ser plötsligt fler kommuner än alla dem på "landet" att detta inte fungerar. Vi kan inte bosätta människor i en skog och lämna dem där utan det behövs mycket runtomkring.
Detta är en bra grund för en förändring av systemet.

Nej, jag anser inte att Täby och Ekerö är rasister.
Jag anser att de istället har börjat vakna upp och min uppfattning är att fler kommuner snart kommer gå samma väg.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/taby-begar-paus-i-flyktingmottagandet