onsdag 23 november 2016

Ett jobbigt samhälle för många..

Det ÄR fel med separata badtider för män och kvinnor.
Det säger nu en av de forskare som har detta som sitt område.

Jag hoppas verkligen att denna diskussion därmed är avslutad. Allt logiskt tänkande borde nämligen säga att det är fel att återinföra stenålderstänket i Sverige.
Till slut är det även så att till och med storstan har börjat reagera över att samhället ska delas upp. De människor som påstår sig arbeta för "det goda" få mindre och mindre gehör för sina helt befängda idéer. De har nämligen påstått att detta med delade badtider är bra så att kvinnorna får bada.
Ser de inte problemet?
svt.se

Kvinnor FÅR bada vilka tider de vill. Jag vägrar på det bestämdaste att kalla mig feminist. Det är ett meningslöst ord som bejakas av vänsterfolket och är till för att på något sätt visa på en snedvriden jämställdhet, till någras fördel. Få människor har våga säga sin sanna mening och media har istället låtit samma folk få väldigt mycket medietid.

De separerade badtiderna hade ingenting med invandringen att göra. Tafsandet på festivalerna, det var normalt och något alla män sysselsätter sig med. Likadant med våldtäkterna som skett. Det är minsann inte värre i Sverige nu än innan!
Men grattis.

I Sverige särskiljer vi ingen utefter kön. Det är nämligen oviktigt.
Vi är ett tystlåtet folk som accepterar det mesta.
Nu börjar dock tålamodet ta slut.

De sista åren har väldigt många människor sökt sig till Sverige och för mig är de välkomna. De är välkomna hit så länge de får stanna här lagligt, betalar för sig eller studerar. I andra fall; tack för besöket och välkommen åter men detta var inte just ditt land.
När människor då kommer hit och vill ändra på allt det som är vi, då går det för långt.

För ett par veckor sedan mötte jag en kvinna som jag, knappt, såg ögonen på. Resten av kroppen var täckt av ett tält som dolde hela kroppen och efter att ha lyssnat på Sara Muhammads program kan jag vara känna skräck. Varför i hela världen flyr de ett samhälle med katastrofala åsikter och idéer, för att sedan fortsätta leva i de fotspåren här?
Förbjud slöjan för den är enbart till för att trycka ner kvinnor och barn. Tycker männen att deras fruar är utsatta på badhusen, då kan männen stanna hemma. Anser de att de som män bestämmer över frun och döttrarna, vänd hem men lämna din familj.
Vill de bo i Sverige måste de på något sätt visa att de vill tillhöra oss.

Alla som nämner integrering berättar hur hemskt det är att tro på assimilering då det betyder att minoriteten ska glömma allt sitt eget för att anpassa sig till majoriteten. Integrering betyder att de olika parterna ska smälta ihop och bilda något gemensamt. Vad är det för fel att blanda dessa?
Jag har absolut inga problem med att människor vill behålla sin tro. Självklart!
Men vårt samhälle ska inte förändras till det sämre för att inte människor som flyttar hit ska känna sig stötta. Vill ni bada?
Välkomna till badhuset i badbyxor eller bikini!
Vi firar jul, delta om du vill.
I svensk skolas läroplan, som barnen måste följa, ingår sexualkunskap och simning. Alla måste delta! Vi täcker inte hela vår kropp men vill ni gå med stora kläder, gör det. Täck dock inte huvudet för med ansiktet kommunicerar vi oerhört mycket.

Det blir intressant att se hur framtiden ska se ut!

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/tecken-pa-patriarkal-samhallsstruktur