måndag 28 november 2016

(S)katteregeringen är på g!

Är du en miljöbov?
Flyger du flygplan?

Nu ska du minsann straffas för det är resultatet när flygen behöver betala extra för sitt bränsle. Du ska betala den merkostnaden för de kommer inte göra det. Men det är klart, det är bara rika människor som reser. Eller?

Som jag ser det är de som reser människor som vill unna sig något extra och inte råkar vara flygrädda. De ska sätta lite guldkant på sin vardag men kan framöver bli stoppade då den fantastiska regering som Sverige nu har, anser att det ska läggas mer skatt på just flygen och därmed alla de skattebetalare som väljer att resa på detta sätt ibland.
I en intervju sa socialdemokraterna att de anser att man ska åka tåg framför flyg, vilket är lite märkligt med tanke på att de den senaste månaden har fått stå till svars över hur mycket tjänstemännen använder just flyget.
Det gäller alltså alla andra, men inte dem själv.

Det ska bli mycket intressant att se hur de ska förklara sig den dag de lägger skat på exempelvis elbilar. Min övertygelse är nämligen inte om utan när. Det kommer att komma.
Deras katastrofala politik måste betalas någonstans ifrån och de människor som nu väljer att åka på semester ibland ska betala priset.

Jag anser fortfarande att Sverige är ett väldigt litet land på vårt klot och vi gör här allt vi kan för att miljön ska må bra. Varför ska vi, som är några av världens mest skattetyngda medborgare, betala för att andra människor på klotet inte bryr sig?
Jag tycker det är absurt.

Snart kommer det väl en skatt på att andas med.
Syre är ju en bristvara i vissa städer.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6573175