fredag 25 november 2016

Hela Haveliden sjunger!

För trettio år sedan tog dåvarande läraren, senare rektorn, Uno Hellgren ett beslut som jag själv under många år fick nöjet att medverka i; Hela Haveliden sjunger!
Under sex år hade jag med min klass nöjet att få sjunga med och delta i olika arrangemang på åttio och nittiotalet och sedan dess har jag längtat tillbaka.
sydostran.se

När jag hade bestämt mig för att det var lärare jag ville bli, och sedan kom in på en linje så att möjligheten fanns, bestämde jag mig för att det var just till denna skola jag ville tillbaka. En skola som sjuder av musik på alla sätt!
Med vår nya rektor Fredrik Danielsson har nu detta tagits till nya nivåer.

Hela Haveliden sjunger har blivit en tradition som genomförs en gång på hösten och en gång på våren där olika klasser får delta i sång eller dans och denna omgång, som genomförs idag, framförs tre nya sånger som eleverna själv har gjort. Inte nog med att de har gjort dem, spelat in dem i en studio och nu ska framföra dem så kommer de även framöver att finnas på Spotify under skolans eget namn. (Havelidens skola)

Jag är så glad att jag får vara en del av detta spektakel och gårdagen lade Husbandet, som jag har den oerhörda äran att få vara med i, ner flera timmar på att få iordning allting.
När man har ett så roligt jobb som jag har kan man inte vara missnöjd.
En helt fantastisk rolig arbetsplats där alla vi som har någon form av musikalisk ådra får möjligheten att spela tillsammans och med alla skolans elever.
Havelidens skolan, i helt underbara Hällevik, är förmodligen Sveriges bästa skola.

Listerkyrkan brukar bli fullsatt så har du tänkt komma, var i god tid!
Halv tio idag firas 30-årsjubileumet med dunder och brak!
Välkomna!