tisdag 31 januari 2017

Ett problem de senaste åren..

Judar i Malmö är rädda för att bära judiska symboler när de ska gå ut vilket enligt radioprogrammet är ett problem som har uppstått de senaste åren. Istället för att sedan grundligt ta reda på varför det har blivit ett problem de sista åren så berättar man att lärare nu ska utbildas i att arbeta mot antisemitism.
aftonladet.se

Antisemitism, hatet mot judar.
Egentligen ingen ny företeelse men svenska skolor lär fortfarande ut att det hatet kommer från nynazister. De som hatar judar idag är dock inte klädda i bomberjacka, kängor och har rakat huvud.
De är människor födda i länder där barnen lärs in i ett mångtusenårigt hat.
Detta tar de sedan med sig till Sverige.

Lärarna i Sverige ska nu lära denna grupp ungdomar, som kommit till Sverige de sista åren, att man inte kan hata människor bara för att de har en annan kultur eller religion. Lärarna ska visa dem att judar också är människor genom att visa hur de behandlades under andra världskriget.
Jag önskar att det hade gått att skriva in en smiley som tittar upp i taket nu.
Detta är verkligen ett beteende för svenskfödda ungdomar.
De avskyr verkligen judar!

Nej, de människor födda i Sverige som över huvud taget bryr sig om religion är ytterst få och de bryr sig definitivt inte om ifall någon är jude. Att påstå något sådant är trams.
Istället ska skattebetalarna i Malmö, som redan är hårt belastade, nu betala fortbildning åt lärarna för att ungdomar från andra länder ska visa respekt för minoriteter i Sverige.
Det är pinsamt!

Tänk att man kommer till ett land, får en andra chans och sedan väljer att använda den för att hata människor man inte känner. Människor som personligen aldrig har gjort dem något och människor som inte kan göra någonting åt att de för över sextio, snart sjuttio, år sedan fick ett land.
De som hatar dem levde inte då utan deras föräldrar och släktingar är så hemska att de lär sina barn att hata. De lär barnen att bete sig illa mot människor som även de har haft Sveriges som tillflyktsort en gång i tiden. Det är fruktansvärt och borde generera en enkel flotta till havs.
Jag vill inte ha människor i Sverige som inte respekterar alla människors lika värde och behandlingen av judarna i Malmö har eskalerat fullständigt de sista åren.

Samtidigt blundar politiker för de är så upptagna med att kalla svenskfödda för rasister då de kritiserar ett system som inte fungerar, att de inte ser att rasismen och antisemitismen mot judar främst kommer från människor födda utanför Sverige.

http://urplay.se/program/196408-skolministeriet-malmoskolor-satsar-mot-antisemitism