måndag 2 januari 2017

Orättvisa Sverige..

Mannens barn är välkomna till Sverige men inte de båda fruarna.
Hur tänkte Migrationsverket nu?
Helt rätt enligt mig.

Mannens barn får komma till Sverige genom anhöriginvandringen och det har jag inget problem med. I Sverige får man dock bara ha en fru, oavsett vad denna man anser om det, vilket gör att ingen av dem kan komma hit för hur ska man kunna välja det?

Bigami eller polygami
Grönt visar länder som
godkänner polygami.
wiki.se
 är i Sverige inte lagligt och därmed anser jag att Migrationsverket har tagit ett riktigt beslut. I Sverige väljer man att leva i en tvåsamhet och det är bara att följa lagen.

Personligen spelar det mig ingen roll alls om människor väljer att leva tre och tre eller fem och fem, så länge alla är med på det. Varför man absolut måste gifta sig ser jag dock ingen mening med. Hade det inte varit för barnen ser jag inte meningen med det över huvud taget då det i dessa dagar är så lätt att sedan bara skilja sig. Jag tänker likadant med förlovningar.
Vi lever inte på medeltiden eller i ett land med sådana regler som gör att vi måste förlova oss utan jag ser det mest som trams. Ett sätt att visa upp en form av ägodel.

Att leva tre hade säkert haft sina fördelar på olika sätt men i Sverige gör vi inte så.
Att det ens blir en notis är för mig mycket märkligt.
Skulle någon tycka synd om någon av dem?
Då mannen lämnade sina fruar och barnen i sitt hemland för att åka till Sverige kan det inte ha varit så tufft där. Jag skulle aldrig lämnat barnen efter för skulle vi fly är det tillsammans.
Inte var och en för sig.
Om man då flyr kan det vara rätt bra att ha koll på vilka regler som gäller här.

Kommer man från ett muslimskt land där månggifte är tillåtet kan Sverige vara ett rätt dumt val av land att fly till. Men det är min åsikt.
Jag är dock glad att Migrationsverket kom fram till det beslut de gjorde.
Vi måste stå upp för det vi tror på här.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6595282