söndag 18 oktober 2020

Dags att betala för luften.

Det går inte att upphöra att förvånas.
Sverige är landet som har skatt på precis allting.
Lönen, maten, bilen, bränslet, plastpåsarna... allt.
Nu kommer en kemikalieskatt på kläder att införas.
Den socialistiska regeringen är magisk!

svt.se
Plastpåseskatten blev ett slag under bältet.
Inte nog med att vi betalar skatt för allting och sedan skickar bistånd överallt, så ska vi skatta lite till för att människor i andra länder inte klarar av att sköta om sina sopor.
Jag väntar bara på utredningen som säger att det inte hjälpte med plastpåseskatten i Sverige och att den måste höjas då antalet påsar i Stilla Havet inte har minskat..
Det är helt enkelt tröttsamt.
Om inte vår regering kommer på det så kan säkert EU göra det.
Bara lägg det på svenskarna, för deras paragrafryttare följer det sedan helt slaviskt.
Suck!

Nu ska vi skatta extra på kläder också, då det finns länder som använder kemikalier vi inte vill ha i kläderna. Vi i Sverige straffas alltså. Alla konsumenter får betala, för företagen kommer inte att bry sig nämnvärt. Det är nämligen så att det måste till en grundförändring för att detta ska fungera globalt och jag har försökt i årtionden.

Mitt förslag är enkelt. Plocka bort alla skatter tillsammans med bistånden till dessa länder. Se till att sätta krav på att samtliga anställda i de fabriker där kläderna görs, måste få skolgång till sina barn. Generationen som nu arbetar är tyvärr redan passé.
Barnen är framtiden och ska de få en chans så måste de få gå i skolan.
Kunskap är makt!
När skolgången genomförs kommer barnen själv förstå varför de ska sköta miljön kring fabriker och där de själv bor. När de själv förstår så kommer de förändra och det behövs då inga skatter på det i Sverige.

Att sätta krav men att låta allt fortgå är som att ge oss teknik från framtiden och tro att vi bara ska förstå. Tänk att åka till 1920-talet och ge dem en mobiltelefon.
Vad hade hänt!?

Tänk om och tänk rätt.
Att beskatta den svenska befolkningen kommer inte rädda miljön på planeten.