lördag 10 oktober 2020

Det överkänsliga landet Sverige.

Det finns två parter i detta. Det första är media i Sverige som tror att de kan agera Gud, och det andra är alla där ute som väljer att inte läsa allt. Man ser en bild eller läser några ord - kanske bara ingressen - och sen har man bestämt sig. I detta fallet är det Ebba Busch Thor som ska Shanghaias av media och den svenska elit som inte delar hennes åsikt.
Lägligt, precis nu när regeringen låter miljöpartiet styra upp, så låter man detta täcka rapporteringen.
aftonbladet.se

Ebba Busch har alltså varit så osmaklig att hon har varit ute och ätit med väninnor.
Inte nog med att de åt så har de låtit sig bli fotograferade. 
Ståendes jämte varandra.
Då går motståndarna i attack!
Fy henne som gör på detta viset!

Samma socialdemokrater som nu skriker högljutt låter våldtäktsmän stanna i Sverige.
Mördare går fria. För ett år sedan mördades Karolin Hakim på öppen gata och exakt vad har ni gjort för Sverige sedan dess?
Men just det... Ebba var ute med kompisarna.

För mig handlar allting om att leva som man lär.
Rent krasst skulle det innebära att jag som anser att allting är en överdrift, borde gå på krogen och härja rundor. Jag gör inte det av respekt för vad som sägs och vilka regler det är att följa.
Om jag istället hade varit en person som förespråkat nedstängning och ett ständigt munskydd, då borde jag inte ens ta hem gäster. Definitivt inte ha eller gå på fester.
Det säger det sunda förnuftet.
Du ska nämligen leva som du lär.
Allt annat är dubbelmoral.

Så, i min värld; åk ut och festa Ebba!
Du lever en gång och riskerna med corona är enligt mig skrämmande uppschasade för media behöver klicken. Man påpekar att du har ett dåligt omdöme men det kunde varit intressant att se hur alla andra i riksdagens omdömen ser ut om man tittar några månader tillbaka. Anledningen att det ens blir rubriker är för att man ska dölja miljardförlusten Sverige nu gör genom att låta gymnasielagen fortsätta. Då var det lägligt att jaga för petitesser istället.

Mer humor åt folket och betydligt mindre överkänslighet.